Ezo napi horoszkóp szeptember 08-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
A bolygók jelenlegi elrendezése izgalmas titkos kalandot kínál neked, ám ma nem leszel túlságosan a kedvtelésben. Ez egy olyan nap, amikor pihenni szeretne a családi körben, vagy legalábbis behozza az események egy részét otthonába. Minőségi időre van szüksége szeretteivel, hogy végre újra feltöltse az akkumulátorokat. Ez a legjobb módja annak, hogy felkészüljünk az elkövetkező hétre.

Bika
Ne keverje össze a barátságot és a szeretetet! Neked ezek a kategóriák gyakran kapcsolódnak egymáshoz, tehát akár tetszik, akár nem, kínos helyzetbe kerül. Pontosan az ilyen előadása miatt a másik fél szélmalomként érzékel téged, aki még csak nem is képes megkülönböztetni, hogy mi valójában és kivel akar. Ez egy olyan nap, amikor sok kapcsolattartóval és meghívással fog lógni, ezért használja őket a helyes módon. Élvezze és jól érezze magát.

Ikrek
Van pénzed és költségeid szem előtt tartva. Alig fogja elkerülni őket, annak ellenére, hogy manapság megpróbálja megoldani az összes nehézséget, amelyet a szükséges összeggel jár. Még a lehető legjobb akaratával sem kerülhet el néhány kiadást, de legalább megpróbálhatja azokat a lehető legkisebbekben tartani, és nem túlozhatja túl ajándékokkal, annak ellenére, hogy néhány embert el akarta tenni velük. Ez nem megfelelő idő számodra.

Rák
Nagyon érzelmileg érzi magát abban, hogy miért hibáztatható az, hogy a Hold áthalad az első mezőn. A partnerével fennálló kapcsolat napjainkban egyre fontosabbá válik, és nagyrészt diktálja az érzelmeidet, tehát jobban összpontosít a kettő közötti helyzetre. Bármilyen konfliktus felrázhat, ezért tanácsos kerülni a kellemetlen témákat. A higany kedvezőtlen helyzete a nyolcadikban általában gyakori konfliktusokhoz vezet, ezért manapság nagyon fontos, hogy néhány dolgot csendben tartson.

Oroszlán
Kedvezőbb helyzetben találta magát a szerelmi síkon. Ennek a jelnek néhány tagja mosolyog az egyik kapcsolat hirtelen végén és a másik kezdetén. Ha még nem találkoztál a megfelelő személlyel, feltétlenül próbálj meg ma este egy partin részt venni, mert könnyen lehetséges, hogy amikor a legkevésbé számít rá, akkor kap valami új és izgalmas lehetőséget.

Szűz
Arra készül, hogy szebb szeretete lesz a szerelmi síkon. Kellemes pillanatok a szeretett személlyel, valamint sok gyönyörű ismerős várja Önt. Dedikáld ezt a napot barátaidnak, mert igazán szüksége lesz rájuk. A másokkal való kapcsolattartás egyre fontosabbá válik, és nem tudsz segíteni, csak töltsd el ezt a napot egy nagyobb társaságban. Az üzleti oldalon viszonylag magabiztos vagy a sikerében, tehát ma legalább nyugodt vagy.

Mérleg
Ne keverje össze a munkát és a szeretetet, mert nagyon gyorsan rájön, hogy becsapták. Az a személy, aki érdekli magát, csak azért érdekli Önt, mert különbözik tőled, de ez nem jelenti azt, hogy ez a helyes választás. Könnyen bekövetkezhet, hogy először az egyik oldalról el kell szembesülnie az elutasítással, tehát ez egy másik ok arra, hogy ne kezdje el a hódításokat. Ne feledje, hogy minden nap szembe kell néznie még a hódítás negatív kimenetelével is.

Skorpió
Ha a hét folyamán kötelezettségei voltak, akkor ez a nap sem hagyja el nyaralását. Ha kissé megkönnyebbültek volna, ugyanez íródik neked is, a kötelezettségek kopognak az ajtón, és nem tudsz elmenekülni tőlük. Ma ennek a jelnek néhány tagja úgy dönt, hogy üzleti stratégiát dolgoz ki a következő munkanapon, míg mások új projektekkel foglalkoznak. Bármelyik kategóriába tartozol is, nehéz nap vár rád, de sikerrel ér véget.

Nyilas
Minden úgy megy, ahogy elképzelted, a pénz, a szeretet, a barátság és az egészség még ezekben a hideg napokban sem jelentősen veszélyeztetett. Ma azt tanácsoljuk, hogy ne túlzásba kerüljön a kiadásokkal. Az az Ön számára jó, ha valaki olcsóbban hozza a boltot, aki felhívja a figyelmét az árra és a kosárba helyezett összes anyag feleslegességére. Noha először lehet, hogy nem tetszik az ötlet, végül hálás leszel érte.

Bak
Ez az az időszak, amikor sok Bak ünnepli születésnapját, tehát tele vannak energiával és pozitivizmussal, amennyit csak lehet róluk mondani. Élvezze a flörtölést és élvezze. Ha elfoglalt vagy, akkor ez egy ideális nap arra, hogy elkötelezzük a gyönyörű szépségápolást a partnerével fennálló kapcsolatában.

Vízöntő
Kisebb egészségügyi problémákat okozhatnak azok az ételek, amelyeket ma használnak étrendjében. Ne túlzásba lépjen az egzotikussal, és maradjon kizárólag ezeknek a bevált dolgoknak. Előtted van egy nap, amikor valami minőségi dolgot megtehetsz magadnak, tehát legyen egy kiválasztott, vitaminokban gazdag étrend. A túl fűszeres ételeket nem ajánljuk Önnek, ezért tartózkodjon tőle.

Hal
A szeretet és a gyengéd érzések körül vannak körülötted. Minden szféra romantikus hangulatban van. Ennek a szelíd jelnek a szabad tagjai ma beleszerethetnek, sőt kísértésnek tudhatják meg, hogy másoknak felfedik a szívük titkait. Elfoglaltak bármit megtesznek annak érdekében, hogy a közeli szeretett ember kiváltságosnak érzi magát. Mielőtt elkezdené egy olyan szerelem napját, amelyet az egész lényével élvezni fogsz, mert az életben a szeretet az egyetlen, ami számít neked.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét