Ezo napi horoszkóp november 16-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Ma inkább ragaszkodik néhány szép eseményhez és olyan emberekhez, akiknek enyhén nyugodtabb napot kell biztosítaniuk. Ellenkező esetben nyugodtan tölti a vasárnapot, mint amennyire illik. Úgy tűnik, mintha elaludt volna, elkadt a viharos partik, így informális történettel inkább az ülésekre hajolhat, és pihenni segítő emberekkel szocializálhat.

Bika
Ma abban a hangulatban van, hogy segítsen a nagycsalád egyik tagjának megbirkózni a bevitt nehézségekkel, függetlenül attól, hogy ez munka vagy valamilyen magán esemény. Tekintettel arra, hogy habozás nélkül megadta a segítő kezet, várható, hogy ez idővel szépen kifizetődik.

Ikrek
Még mindig kedveled a munkát, de még egyszer szellemi jellegű. Inkább szeretne ágyba mászni egy meleg otthon egy kedvenc könyvével, vagy belemerülhet egy kedves barátjával kapcsolatos világproblémákba. Szellemi stimulációra van szüksége a beszélgetés megkezdéséhez, amely a hangulata alapján órákig tarthat.

Rák
Nem vagy ma a legboldogabb vagy a leginkább elégedett, bár nem az, hogy valami hiányzik az életedben. Inkább az lesz, hogy hangulata tükrözi az elmúlt napok időjárási körülményeit. Mivel az eső most kint van, így van a nap. Nem lenne rossz sétálni a városban, és megnézni, mi kínál a rekreációról. Egy kis fizikai aktivitás megfelelne neked.

Oroszlán
A vasárnap sem a legkedvezőbb hatással lesz rád. Kicsit haszontalannak és tétlennek érzi magát, és ha elkezdi keresni egy olyan tevékenységet, amely újból kitölti az időt, úgy fogja érezni, hogy nincs elegendő erő vagy akarat ehhez. Szóval ki tetszik neked? Tudja meg, hogy az elégedettség és az elégedetlenség kulcsa önmagában van.

Szűz
Neked ez egy olyan nap, amelyben a partnerségek jelentős szerepet játszanak. Minden szebb és jobb az Ön számára, ha szeretett ember ott van, mintha rózsaszín szemüveget tesz, ma semmi sem teheti el az optimizmust. Sugárzik a derűt és a szeretetet, amely a szívetekkel igazán ritka előfordulás számodra. Egyszerűen úgy döntött, hogy nem bosszant fel, és élvezi magát.

Mérleg
Ennek a jelnek sok tagja nem a legfontosabb egészségi állapotában. Kell egy kicsit jobban vigyáznia az étrendjére, és ügyelnie kell a vitaminbevitelre. Nem lenne helytelen csökkenteni az édességek mennyiségét, ha nem akar hízni.

Skorpió
A Scorpios számára ez valóban nagyszerű nap. Nagyon jól érzi magát, tele van energiával, elegendő szeretettel és támogatással rendelkezik partnerétől, tehát minden feltételnek teljesülnie kell. Élvezi a napi tevékenységek megtervezését és megvalósítását. A nap nagy részét azonban az események szerelmeseinek szenteli.

Nyilas
Ezt az időt arra használja fel, hogy kapcsolatba lépjen azokkal az emberekkel, akikkel már régóta nem volt kapcsolatba lépve. Számos kedves barátom már elkezdett kíváncsi lenni arra, hogy mi történik veled, amikor hirtelen eltűnt a látásukból. A helyzet az, hogy nem volt elég ideje, de most megpróbálja megjavítani.

Bak
Ma veled minden rendben van, ahogy elképzelted. Tekintettel a szervezetre és a terv következetes betartására, nem lehetett volna más. Egyelőre a legfontosabb dolog az, hogy sikeresen elvégezte az összes feladatot, elsősorban a pénzügyi helyzet változásával kapcsolatos feladatokat, így élvezheti a nyaralását.

Vízöntő
Ma olyan helyzetben találja magát, hogy fontolja meg új lehetőségeit vállalkozásának bővítésére, amely elsősorban pénzügyi szempontból vonzza Önt. Jelenleg fontos, hogy gondosan mérlegelje az Ön számára kínált lehetőségeket, és ne járjon a kereset után, mert ez elvonhatja Önt néhány fontos részlettől, ami később költségeket okozhat.

Hal
Olyan hangulatban van, hogy ma lefeküdj. Úgy tűnik számodra, hogy az idő tökéletes a pihenéshez, valamint hogy a legjobb, ha ágyba mászol, és körülveszi magát édességekkel, filmekkel, általában mindazokkal a dolgokkal, amelyek tetszik és amelyek pihennek. Még akkor is, ha valamilyen módon meggyőzheti kedvesét, hogy csatlakozzon hozzánk, az tökéletes.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét