Ezo napi horoszkóp november 05-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Szenvedélyes természeted még ma sem nyugodik meg. Ki kell ürítenie magát, mert annyi már felhalmozódott, hogy nem tudja, hová menjen magaddal. Tekintettel arra, hogy a sporttevékenységek nem idegenek számodra, és hogy nagyon jótékony hatással vannak a pszichofizikai állapotára, próbáljon arra összpontosítani, hogy az ilyen típusú negatív energia felszabaduljon. Végül jól érzi magát és teljesen megkönnyebbül.

Bika
Ha tegnap a közeli emberek társaságában élvezte a napot, akkor reménykedhet ugyanolyan típusú tevékenységeknél, amelyek kizárólag a kikapcsolódásra és az információcserére irányulnak. Tudod, hogyan kell bánni magaddal a szép pillanatok alatt, és biztosítani a kellemes légkört. A mai otthonos szelleme teljes megvilágosodásban nyilvánulhat meg, és arra készteti Önt, hogy barátságos összejövetelt szervezzen ebéddel vagy vacsorával otthonában.

Ikrek
Teljesen csapdába esik a viselt felelősségeiben és kötelességeiben, még arra a pontra is, hogy nem tudja, hogyan és hova tovább menjen. A stressz az Ön állandó társává vált a legegyszerűbb feladatok elvégzésében. Ma még nem tudod, hogyan kell kezelni, ezért fennáll annak a lehetősége, hogy egyszerűen elveszíti a fejét, és elkövet néhány olyan hibát, amelyek nem általánosak az Ön számára.

Rák
Még mindig ütközsz a vágyak és a valóság között. Abban a pillanatban olyan célokat tűztél fel magadnak, amelyek megegyeznek egy csodával, és csalódást okoznak a végrehajtásának lehetetlenségén. A tudatalatti játszik veled így. Lehetetlen küldetéseket ad neked, hogy megnézze, mi a korlátozásod. Az életet a kezedbe kell venni, és aktívabbá válni.

Oroszlán
Még ma is a különböző üzleti kombinációk gondolkodnak Önökön: a siker iránti szomjúság csak az egyik mozgatórugója az üzleti tevékenységeknek. Amit igazán motivál, és erőteljesen előre halad, az határozottan a pénz. Nagyon jól megfontolta a pénzkeresés lehetőségeit a különféle tevékenységek során, és most szándékosan elkezdi annak a megvalósítását, amely a számodra a leginkább elfogadható.

Szűz
Ha már senki másnak sem sikerül mosolyt kiváltania az ajkán, akkor határozottan ez lesz a szeretett. A partner olyan valaki, aki jelenleg olyan lelkesedés és erő érzetét nyújtja Önnek, amire kétségbeesetten nem a körülötte lévő világgal vagy a benne lévő emberekkel kell szembenéznie, hanem önmagával. Te vagy a saját legrosszabb kritikusa, és bármilyen merész tevékenységnél a legnagyobb korlátozás. Most, egy változásért, elkezdesz látni annak néhány előnyeit és erényét.

Mérleg
Még ma is várj maximális nyomást azon a területen, ahol a legvékonyabb, és ez a munka. Érdeklődési köre jelenleg minden másra vonatkozik, de a kemény valóság visszahozza Önt a nehézségekhez, amelyek körülveszik, amikor azt követeli, hogy ne már többé ne késleltesse, hanem kezdje el megoldani azokat. Mivel teljes mértékben átadta magát a pihenésnek és arra vár, hogy mások elvégezzék a feladat részét, a kellemetlenségek elkerülhetetlenek.

Skorpió
Mindenképp frissül és díszesebb lesz mindenféle tevékenységhez. Mintha megújult volna, úgy érzi, hogy van elég erőd ahhoz, hogy foglalkozzon bármivel, ami akadályba ütközik. Dicséretre méltó az akarata és vágya, hogy minden területen szokatlanul adjon. Az áldozat és a figyelme maximális vonzása önmagától, azaz a partnertől származik. Végül is megköszönheti neki ezt az energia-befecskendezést.

Nyilas
Még mindig tartja magát a változás szükségessége. Ha a körülötte lévő dolgok megváltoztatásának néhány fontosabb vagy még nagyobb aspektusára törekedett, akkor nem jó ötlet egy kicsit megnyugodni. Vessen egy pillantást ma, hagyja, hogy a fantáziád elvaduljon, érezd jól magad a kombinációk leengedésével a mentális síkon. Várjon egy kis idő múlva, mielőtt elkezdené a megvalósítást, bármennyire is nehéz ez neked a veleszületett türelmetlenség miatt.

Bak
Ma továbbra is energikusan fog érezni magát, amikor a szocializációra és általában rövidebb útvonalakra van szükség. Aktívnak kell lennie ezen a társadalmi síkon, és ily módon kicsit távoznia a szokásos eseményektől. A helyzet az, hogy az unalom átvette az életed, és most arra pánikol, hogy megvédje magát azáltal, hogy egy rövid szünettel tagadja és vitatja egy enyhe, rövid élettartamú környezetváltozás formájában.

Vízöntő
Még ma is nagyon zavaros vagy a pénz vonatkozásában, tehát nem lenne rossz, ha ennek a fontos résznek a gondozását valaki másnak, partnernek vagy családtagnak hagyjuk. Ha a saját orra és az értékek megértése képességeire támaszkodik, különösen ha olyan országba érkezik, amely más valutákat használ, akkor várhatóan nagyobb veszteséggel fog járni, mint amire eredetileg elképzelni tudtad.

Hal
Újabb csodálatos napot alapított neked. Boldognak érzi magát, amikor egy gyönyörű helyben ébred fel. Időnként úgy tűnik, hogy minden körül van, a szeretet és az élet. Ne feledje, hogy a külvilág képe mindig a belső állapotok tükröződése, ezért nézz körül, és keresse meg azt a személyt, aki ilyen erős érzéseket váltott ki benned. Ha képes, töltse a nap nagy részét vele.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét