Ezo napi horoszkóp december 28-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
A második évtized kosa mai érzelmek még fokozottabbak lesznek. Javasoljuk, hogy mozogjon többet, és töltse a napot a te dolgokkal. Nem lenne jó, ha négy falba zárnád magad, mert ezen a napon az intim családi légkör elfojtana téged és negatív érzések halmozódásához vezet. Ön elég sebezhető és nyitott a környezet befolyásaival szemben.

Bika
Nem érzed magad nagyon jól, és nem tudod miért. Hajlandó lesz mindenben valami rosszat látni. Ahhoz, hogy elfelejtse azokat a negatív érzéseket, amelyek megpróbálnak elárasztani, annyira sok kapcsolatba kell lépnie az emberekkel, amennyire csak lehetséges. A mai nap receptje lenne: próbáljon meg ne adjon magadnak egy pillanatot szabad időnek a nehéz dolgokra gondolkodni.

Ikrek
Minden rendben lesz, ha ezt a napot délutáni kávéra használhatja, vagy barátaival együtt lógni tudja. Annyira hiányzik a szocializáció ilyen fajtája, hogy észreveszi, hogy már befagyott egyfajta rutinba, amely a szívből valóban nem igazán megfelel Önnek. Mindig hajlandó sim oldalra húzódni, és egyszerre több dolgot csinálni. Most lassítson!

Rák
Az első évtized rákjai élvezik, míg ennek a jelnek a többi tagjának kissé tovább kell várnia öt percig. Manapság leginkább karrier gondolatok vannak elfoglalva. A lehető legtöbbet akar elérni a lehető legrövidebb idő alatt. Az ön törekvése leállíthatatlan, ám nehézségekbe ütközik a megvalósítás során. Tudod, hogy senki sem képes ilyen mértékben elkötelezni magát.

Oroszlán
Szinte sötétebb az Ön számára. Az üzlet úgy megy, ahogy elképzelted, barátok veszik körül, csak egy kis nehézség van a szerelmi síkon. Ennek a tűzjelzésnek néhány tagja visszatartja hódítását, és nekik nehéz. Tartson távol a tiltott gyümölcsöktől, és nézzen körül jobban, sokan kívánatosak és szabadok.

Egy szűz
Ma a saját filmjén vagy, és úgy viselkedsz, mintha a világ egyetlen oldala sem tudna rázni téged a pályáról. A helyzet az, hogy tisztában van képességeivel, és senki sem tagadhatja meg őket. Ami a kötelezettségeket illeti, mindent megtesz, amit megtehet, és amit nem tesz, az nem lesz túl ideges. Úgy döntött, hogy nem bosszant fel, így van.

Mérleg
Libra élvezi a munkát. Tetszik, ha látja munkája eredményeit, és különösen akkor, ha elismerést szerez érte. Csodálatos pillanatokat tölthet a partnerével, de hagyhatja őket a nap végére. Ily módon tejszínhabot tesz a tortára, és valóban kellemes 24 órát nyújt Önnek. Mindent, amit ma tervez, sikerrel fogja koronázni.

Skorpió
Gondolkodásod a munkára összpontosít. Ma teljes mértékben elkötelezett és koncentrált a munkára és a munka iránti kötelezettségvállalásokra. Amikor egy partnerről van szó, elégedett lehet az üzleti sikerével. Büszke leszel arra, hogy van mellette egy ilyen ember. Ha elkezdi sportolni, akkor a megfelelő idő erre.

Nyilas
Tetszik egy hobbi, ha egyedülálló vagy, és ha kapcsolatban áll, akkor élvezni fogja a szeretet. Kellemes pillanatok és a jó partnerrel való kommunikáció vár rád, aki ez alkalommal pozitívan meglepheti nézeteivel. Nem fog túlzottan a munkára koncentrálni, de megbocsáthat érte, mert már eléggé bizonyította magát.

Bak
A mai gondolataid inkább az otthoni, a családi kérdésekről szólnak. Ha bármilyen javítást végez a lakásban, számíthat problémákra. De a szenvedésed nem a nap végén érkezik, mert ez egy nagyobb probléma kezdete, amely hosszú ideje frusztráltan érzi magát. Mivel semmit sem változtathat meg benne, próbáljon más dolgokra összpontosítani.

Vízöntő
És ma üzleti vállalkozása van a feje fölött. Úgy tűnik, mintha úgy döntött volna, hogy valami rekordot megszerez a munkájában. Nem vagy elégedett a pénzügyi helyzettel, de jelenleg nem az a gondolatod, hogy tegyen valamit, ami megváltoztatja az ön javára. Annyira elfoglaltak vagyok más dolgokról, hogy nincs időd sokáig szentelni.

Hal
A feszültség elhagyja Önt, és ma sok minden enyhül. Ön megpróbálja megszervezni magát, és időt talál minden, ami az életben szép, ezért a szeretet elsősorban a számodra lesz. Élvezi a pihenést, a nem kötelező témákkal való szocializációt és mindent, ami közvetlenül nem kapcsolódik a munkához. A mai nap egyszerűen nem az a nap, amikor túl sokat szeretnénk bekapcsolódni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét