Ezo napi horoszkóp december 13-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Ön átviszi orientációját a családi tervbe. Ma az otthon olyan hely lesz, ahol minden bizonnyal jól fogja érezni magát. Úgy fogja érezni, hogy visszanyeri azt az energiát, amelyre szüksége van a családi körben történő további munkához. Fontos figyelmet fordítani egészségére, ma különösen érzékeny vagy. A legjobb volna ezt a napot pihenésre használni.

Bika
Ha ma úton vagy, akkor nem véletlen. Ne feledje azonban, hogy a csillagok manapság késéseket ígérnek, várnak, nyitva áll a cím vagy valami fontos dolog leírásának lehetősége, ezért próbáljon a lehető legnagyobb mértékben koncentrálni, ha olyan helyzetben van, amikor fontos információkat kell összegyűjtenie.

Ikrek
Noha ez nem nagy előrelépés, sikerül javítania pénzügyi helyzetét. Ezenkívül a bolygó jelenlegi helyzete részleges védelmet nyújt Önnek a további pénzügyi veszteségekkel szemben, vagy legalábbis azt, hogy megtérítsék őket. Ha vágyakozik a családjára, akkor a megfelelő alkalom, hogy foglalkozzon velük, és ideje egy részét velük szentelje.

Rák
Végre lélegzett! Talán jobb leírni azt a hatást, amelyet a Mars bekerülése a csillagképbe gyakorol rád. Jobb egészséget és több energiát ígér, és részben enyhíti a visszahúzódó higany káros hatásait. Manapság ez a hely nem tart meg téged, ezért igyekszel a lehető legjobban megszervezni magát, és mindent meglátogatni, amit tervezett.

Oroszlán
Vigyázzon az egészségre ma. Nem vagy a legjobb formában, és könnyen előfordulhat, hogy valóban ágyban találsz magad. De itt semmi komoly kérdésről van szó, tehát nincs oka izgatni. Lehet, hogy valamivel több vakációra van szüksége, mint amennyit a tervek szerint megengedne magának, így ez kissé elvonja az üzleti eseményektől.

Egy szűz
Várja, hogy a hangulata ma változik. Élvezni fogja a barátaival lógni, hogy már majdnem elfelejtette. Az a tény, hogy túlterheltek a kötelezettségekkel, nem azt jelenti, hogy törölnie kell azokat az életéből. Ennek ellenére hajlandó félreértelmezni néhány szavadat, így ok nélkül összecsaphattok. Ne elemezze annyira.

Mérleg
Ma nincs a legvilágosabb hangulatban. Valami valóban zavar, és lehet, hogy vágy egy új utazásra vágyik, mert túl telített vagy a jelenlegi környezettel. Nincs meg akarata dolgozni, és amikor erre gondolsz, azt mondhatnád, hogy nincs akarata semmire. A korábbi erőfeszítések rovására azonban csökkenti az üzleti sikerét.

Skorpió
Ismét valahogy üzleti problémákba dobta magát, és most már a fejed tele van olyan ötletekkel, hogyan lehetne javulni, mindenekelőtt az elvégzett munkán, és maguk által is. Rendkívül fontos, hogy mutassa meg munkatársainak, hogy mennyit ér, és tudassa velük, hogy képességei meghaladják a vártnál. Minden üzleti vállalkozáson keresztül sikert várhat el.

Nyilas
Kevésbé érzi magát az egészségügyi problémák. Nem arról szól, hogy valami komolyabb, tehát nincs oka aggódni. Próbáljon elegendő folyadékot inni, és minden rendben lesz. Az üzleti életben továbbra is alacsonyabb a siker. Próbáljon meg mindent megszervezni az ünnepek előtt, és amikor eljön az idő, hagyja, hogy békésen élvezze az ünnepeket.

Bak
Kiváló kapcsolatban áll a partnerével, és hajlandó odafigyelni rá. Mivel a szeretet jelenleg az egyetlen olyan terület, amely igazán jól működik az Ön számára, nem rossz, ha teljes mértékben oda szenteli magát. Élvezni fogja a közös pillanatokat és terveket, és könnyű megszervezni egy rövidebb közös utat.

Vízöntő
Ma hajlamos olyan kedves emberekre gondolkodni, akik nem többek. Egy pillanatra szinte elégedetlennek érezheti magát, de a barátok és a partner készen áll a hangulat javítására. Ha elegendő tevékenysége van ezen a napon, akkor jól fogja érezni magát, mert valójában hiányzik a sokféleség. Bekerül egy rutinba, és ez zavar.

Hal
Ma romantikus hangulatban van, és szeretne belemerülni a képzelet világába, a partnerével együtt, akivel az utóbbi időben teljesen elégedett vagy. Szerelmes vagy és számodra úgy tűnik, hogy a világon már nincs semmi szüksége a teljes boldogsághoz. Amíg ez a hangulat folyamatosan megy, próbálja meg kellemesen lepni meg kedvesét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét