Ezo napi horoszkóp december 07-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Ma könnyű veled bánni, mert mindent elbocsátott a gyengéd érzelmeiddel, amelyeket valaki nemrégiben sikerült felébresztened benned. Csak nem tudod, hogyan kell nemet mondani a környező embereknek, amelyeket egyesek megpróbálhatnak visszaélni. Mégis tudod, hogyan kell harcolni a magadért, tehát ezúttal is, ha valaki úgy dönt, hogy átlép az tisztesség vonalán, visszatér ehhez a kissé hősies hozzáálláshoz, amely mindenkinek világossá teszi, hogy hova tartozik az életedben.

Bika
Noha vasárnap van, akkor vágyakozik arra, hogy kicsit szórakozzon a munkával vagy az esetleges egészségügyi problémákkal. Pihenjen és élvezze jobban a körülötte levő dolgokat, és kevesebb figyelmet szenteljen az indokolatlan idegességnek. Rendben van, ha van néhány olyan tünete, amely betegségre utalhat, nem arról szól, hogy valami komoly, tehát lazítson és élvezze.

Ikrek
Egy kedvező nap Gemini számára, akinek életében valaki újabb jelent meg a szerelmi síkon. Lehetőség van arra, hogy végre megvalósítsa ezen a téren tett törekvéseit. Azok, akik ma kapcsolatban vannak, egyfajta reneszánszon élnek át érzelmeik vonatkozásában. Úgy tűnik, hogy a jobb napokkal a kapcsolatokban is javulni kezdett. A partner elégedett és pozitivitással teli, és mindez te vagy a fő bűnös.

Rák
Neked ez egy olyan nap, amelyet más emberek zavartalanul akar élvezni. Szeretne egy kicsit szórakozni azokkal a dolgokkal, amelyek a házban vannak, amelyek egy ideje vártak. Rendezzük el a gardróbot, dobjuk ki a felesleges dolgokat, rendezzük át a könyveket, és frissítsük lakóhelyét dekoratív kis dolgokkal. Jobban és kényelmesebben fogsz érezni magát, és az idegesség, amely a hét folyamán kísérte magát, úgy tűnik el, mintha kézzel eltávolították volna.

Oroszlán
Ez egy olyan kapcsolattartók napja, amelyeket esetleg nem akarsz létrehozni. Függetlenül attól, hogy magántulajdonban vagy valamilyen más típusú munkát végezzen, akkor a lehető legnagyobb mértékben el kell vonzódnia annak megvalósításában, és még az idő egy részét azokkal az emberekkel kell töltenie, akikkel valószínűleg nem törődsz annyira. Próbáljon legalább elrejteni a közömbösségüket jelenlétükben, és adja meg az arcát, ha nem más, az érdeklõdés illúzióját.

Szűz
Ez a nap foglalkozik a pénzügyeivel kapcsolatos kérdésekkel. Egyelőre nem szükséges, hogy elkényeztesse előre nem látható költségeket. A következő időszakban egyébként is túl sokat kell tennie. Itt az ideje, hogy terveket készítsen a jövedelmének növelésére, amelyet a következő napon realizálhat. Amit most tehet boldoggá, az a pénz, és csak nem érkezett meg!

Mérleg
Most az érzékenység és a gyengédség szakaszában van, amelyet megpróbál mutatni az egész világnak. Úgy érzi magát, mint egy ritka ember, aki csak másoknak segít, és elfelejti saját nehézségeit. Nem lenne rossz, ha energiáját arra a tényre összpontosítanánk, amelyet valóban megtehetsz, hogy segítsen valakinek, akinek szüksége van a segítségedre. Így jobban fogja érezni magát, és fényesebbé teszi valakinek a napját.

Skorpió
Néhányan úgy döntöttek, hogy elrejti a dolgokat, vagyis azokat a kérdéseket, amelyek az utóbbi időben a fejükön futnak a nyilvánosság előtt. Különösen óvatosnak kell lennie ma, amikor új dolgokra vonatkozik. Véletlenül elfuthat új barátok előtt, és ezzel megszerezheti a magadnak adott ígéretet, és akár veszélyeztetheti a terveit. Mindent egybevetve, ez nem egy olyan nap, amikor túl mások felé fordulsz.

Nyilas
A vasárnap a szocializáció napja, és ezt jól tudja. Nagyon fontos, hogy ma körülvéve szórakoztató és vidám embereket körülvegye magát, valamint egy kicsit több móka legyen az Ön számára közeli és kedves emberek hangulatának esetleges javulása mellett. Nem akarod, hogy összehúzódó vagy aggódó arcokat látja körülötted. Ha boldog vagy, azt akarja, hogy mindenki körülötte hasonló vagy azonos hangulatban legyen.

Bak
Ha felkérést kapnának, továbbra is ma dolgozol. Csak nem szokott pihenni. Lazuljon el. A vasárnap a családdal vagy szeretteivel töltött nap. Nem itt az ideje, hogy munkához és eseményekhez forduljon ezen a területen. Egyelőre pihennie kell, holnap már elegendő lehetősége lesz az üzleti vállalkozásokkal és új projektekkel foglalkozni.

Vízöntő
A környezet megváltoztatására gondol. Szeretne egy kicsit többet szentelni a szellemi frissítésnek, vagy csak elkezdené valami újat és kihívást. Új tájak, távolságok kísértik, vágyakozni kell az egzotika aprólékába. Ha megengedheti magának, menjen kirándulásra. Mondja meg nekik, hogy nem fog dolgozni és menni. Találkozz magaddal. Ha nem vagy azok között a szerencsések között, akik meg tudják csinálni, akkor legalább el tudod képzelni és élvezni tudod.

Hal
Te ismét komor dolgok vannak elfoglalva. Olyan, mintha valaki mosolyt mosott volna az arcodról, és visszatette azt a zajos maszkot, amely úgy nyomott ön ellen, mint egy sötét köpeny. Az Ön környékén élő emberek nem szoktak látni téged ebben a kérdésben, ezért nem kell meglepődnie, amikor ma kérdéseket tesz fel neked arról, hogy mi zavar vagy mi történt veled. Ha nincs kedve szocializálódni, foglalkozzon azzal, amit magányban tehet. Nézzen például tévét!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét