Ezo napi horoszkóp augusztus 31-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Azok a bolygók, amelyek beléptek a jeletekbe, egyesítik az erőket mind a fizikai, mind a mentális síkon. Nem tudja, hová menjen, és minden, amit csinálsz, sokkal lassabbnak tűnik, tehát bosszantja Önt, bár ha egy kicsit alaposabban megvizsgálná a dolgokat, azt tapasztalná, hogy felesleges késések okozzák Önnek.

Bika
Egyáltalán nem kellemes helyzet otthonában. Van egy olyan problémád a családdal, amely ma egy keserű érv formájában eszkalálódni fog. A legjobb, ha távol marad a velük folytatott bármilyen tárgyalástól, amíg a csillagok jobban meg nem érzik magukat. Most szentelje magát a munkához, amely az egyetlen elégedettség forrása.

Ikrek
Ma valószínűleg rövidebb kirándulásokon vesz részt, és könnyen valószínű, hogy olyan rokonok jelennek meg neked, akiket egy ideje nem láttak. A nap sokféle kapcsolatfelvételt ígér, mind családi, üzleti és barátságos kapcsolatokkal egyaránt. A napi tevékenységek meglehetősen heves ütemét fogják élvezni, ami sok örömet fog nyújtani.

Rák
A szerelmes jel tagjai manapság heves érzelmek rohamában találhatják magukat, ami nem igazán tetszeni fog. A partner dühös a nem ragaszkodó viselkedése miatt, és ma ezt világossá teszi neked. Mivel nem lesz megértése a viselkedéséről, lehetséges a szerelmi veszekedés.

Oroszlán
Manapság minden a szocializációról szól. Számos társadalmi kötelezettsége lesz, tehát a napot arra törekszik, hogy mindenütt megjelenjen, ahol jelenlétét kötelezőnek tartják. Mindazonáltal élvezni fogja azt a figyelmet, amelyet a környező emberektől kap, valamint a partnere figyelmét, így a végén nagyszerű érzés lesz.

Szűz
Az értékes Virgosok ma új tevékenységi tervet készítenek, amely természetesen teljes változást fog eredményezni a munkavégzésben, a nagyobb, de okosabban fókuszált elkötelezettség szempontjából is. Néhányan ma jól megérdemelt elismerést kapnak, amely a kívánt elégedettséget fogja nyújtani, és nagyszerű érzést nyújt Önnek.

Mérleg
Lehet, hogy ma az úton találja magát. Ha ma kezdődik nyaralását, ez egy remek ötlet az Ön számára. Garantáltan megfelelő időt és kellemes eseményeket biztosít. Ma az utak jelében van, tehát nem lenne furcsa, ha a jel sok tagja kedves emberekkel tartózkodna járműveiben.

Skorpió
Kicsit ideges vagy, mert valami csak csúszott ki a kezedből. Ha csalódott egy hiba miatt, ne aggódjon, a következő napokban lehetősége lesz javítani a dolgokra, és előnyeihez fordulni. Különös figyelmet kell fordítania egészségügyi helyzetére, amely nem a legkedvezőbb.

Nyilas
Vigyázzon az egészségre! A bolygók nem nagyon barátságosak veled, tehát ma esések, törések vagy csak balesetek áldozatává válhat. A lehető legkevesebb következményekkel járó rossz időszak átélése érdekében ügyeljen az étrendre, és növelje a vitaminbevitelét is. A második mezőben lévő Mars a monetáris kiadásokat is jelzi.

Bak
Megkezdődik az üzleti tevékenység számára kedvező időszak. Az összes energiáját arra összpontosította, hogy megszerezze azt, amit üzleti szempontból elhatározott, így most elkötelezte magát amellett, hogy ez megtörténjen. Tekintettel arra, hogy a kívánt célra összpontosít, a sikert nem szabad kihagyni. Próbálkozz azonban azzal, hogy ne legyen túl agresszív a teljesítményében.

Vízöntő
Rendkívül kedvező idő a szeretetre ezen jel tagjai számára. Elegendő szenvedély, romantikus kalandok és szerelem őszinte kiáradása lesz, hogy kiváltságosnak érezze magát. Ma partnere kellemes meglepetéseket készít neked utazás vagy kedves javaslat formájában valamilyen közös tevékenységre. A nap végén örülni fogsz.

Hal
A második házban lévő bolygók, pontosabban a közepén, kissé agresszívebb megközelítést jelentenek neked, amikor pénzt keresnek. Ön eltökélt szándéka, hogy céljait minden áron elérje, és radikális lépéseket tegyen vállalkozásán belül. Amit elkülönítsz ma, az a döntésed, hogy sikerrel jársz.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét