Ezo napi horoszkóp augusztus 20-Jóslás, jósda,jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa,asztro

Kos
Vasárnap vasárnap kissé szomorú lehet, és a körülötted lévők meglepetésére nem hajlandó időt tölteni egy nagyobb társaságban. Bár mindig valamilyen cselekedetre törekszel, most nem érdekel. Be kell mászni a csendes sarokba, és békében gondolkodni mindenre, ami zavar. Tudnia kell, hogy annak ellenére, hogy magányára van szüksége, néha nem rossz a problémákat megosztani a barátokkal. Ne feledje, hogy a mondás fele olyan egyszerű.

Bika
A jel tagjai, akik a közelmúltban kapcsolatban álltak, most arra gondolhattak, hogy szerencséjüket egy másik oldalon próbálják ki. Noha a két széken ülés nem szokásos gyakorlat számodra, mostantól erősen vonzódhat az ilyen típusú tevékenységek iránt. Ha nem hajlandó hazudni, akkor jobb lenne, ha feladná ezeket a „kalandokat”, mert hamarosan el fognak kerülni a cselekedetbe, amelyet partner nem tud megbocsátani.

Ikrek
A visszajelző Merkúr jelével alig várhat valami jót. Papír, pénz, apró dolgok elvesztése, téves e-mailek elküldése, csak néhány dolog, ami veled ma történhet. Néhány Geminis esetében a nehézségek pontosan a szeretet síkján jelenhetnek meg, olyan partnerekkel kapcsolatos problémák révén, amelyeket gondoltak, hogy már régen megoldottál. Fontos, hogy ma türelmesen felkarolja magát, és hogy mindig elfogadja a hideg fejeket, amikor úgy érzi.

Rák
Tekintettel arra, hogy valamilyen érzelmi „kellemetlenséget” általában fedeznek, ez egy nagyon nehéz nap lehet számodra, mivel minden esély van arra, hogy ma zavarban fog állni egy gondatlan nyilatkozat alapján, amelyet nehéz megbocsátani. Túlérzékenységétől függően ez egy újabb trauma lehet egy sorozatban, amelyet magával vihetsz, ami elég ok ahhoz, hogy valaki közeli emberrel beszéljen, aki “kicsit több a földön”, mint te!

Oroszlán
A barátokkal való konfliktus elkerülhetetlen, függetlenül attól, hogy hazudik-e őket, vagy egyszerűen úgy találja, hogy nem ért egyet azzal, amennyire eddig gondoltál. Manapság egy kis dolog megszabadíthat a lépésektől, ezért reggel fel kell készülnie a különféle nehézségekre, amelyek minden bizonnyal az utadba kerülnek. Mivel minden, ami történik, oka van, gondolkodjon azon, hogy mennyit megérdemelsz neked. néhány dolog történik, vagy sem.

Szűz
A józan és ésszerű Virgos manapság heves és ellenőrizhetetlen szenvedély hatására találta magát. Ha kapcsolatban állsz, akkor itt az ideje, hogy élvezze szerelmi életét, és ha ön egyedülálló, akkor jobb, ha gondolkodik, mielőtt elkezdené egy egyszeri kalandját. Noha az a személy, akit az úton talál, valaki teljesen különbözik az összes olyan embertől, akivel eddig kapcsolatba lépett, akkor nem kell a karjába rohannia.

Mérleg
Csodálatos nap a szerelmes jel tagjai számára, míg mások több időt töltenek el az fantasztikus szerelem fantáziálásával. Ha szeretett emberével vagy egy rövidebb kiránduláshoz tervezett menekülni a természetbe, készüljön fel a magasabb költségekre. Bár a csillagok élvezetet és kellemes nyaralást jósolnak, a tervezetlen kiadásokra utalnak, amelyekre Önnek fel kell készülnie, de ez nem indokolja a tervek feladását.

Skorpió
Ideges vagy és túlérzékeny, tehát ma senki sem akarja, hogy a közelben legyen. Ülés és nyafogás helyett jobb lenne megkérdezni magától, hogy mit tettél, hogy ilyen hírnevet szerezzen. Légy őszinte magaddal, és nézz vissza minden olyan kínos helyzetre, amelybe a közelmúltban behozta szeretteit, és a választ magadnak fogják kapni. De ez nem azt jelenti, hogy teljesen összezavarodtál, továbbra is megjavíthatja a dolgokat hívással és bocsánatot kérve.

Nyilas
Ön élvezi a szó teljes jelentését. Amikor szinte senki sem elégedett, akkor azért van, mert tudja, hogyan számolhatja meg azokat a kis dolgokat, amelyek jobbá teszik az életet. Ezúttal az arcán lévő mosoly oka van! A szerelem síkján elérte azt, amit akart, és most már kettő mellett élvezheti a terveket, és még a pénzügyekről is jól megy a helyzet. Az egész befejezéséhez csupán egy rövid utazásra van szüksége.

Bak
A vasárnap pihenés napja, és ezt így kell megtapasztalnia. Ha ma elkezdi a munkát, akkor nagyon valószínű, hogy becsúszik egy hiba, és az íróasztalánál hosszabb ideig marad, mint gondolnád, ezért gondold át alaposan, mielőtt úgy dönt, hogy röviden átnézi az iratokat. A jel azon tagjai, akik szeretikkel időt tölteni, kellemes pillanatokat mosolyognak.

Vízöntő
Az Aquarius szülei bajban vannak a gyermekeikkel, míg a jel többi tagja dilemmában találja magát, amikor a szeretetükről szól. Ne adjon fel valakit, mielőtt megadta nekik esélyt, mert meglepődhet. A jel azon tagjai, akik ma úton vannak, mosolyognak a rövid életű kalandra. Ha ezt már régen elvégezték, akkor feltétlenül el kell magyaráznia azt a haditengerészeti őrnagynak, akivel ott találkozik, ahol a legkevésbé számít.

Hal
A házon belüli nehézségek mindig azt akarják, hogy elmenekülj az első kávézóhoz, így ezt ma csinálod, de csalódásod miatt nem véget vet a felmerült problémának. A nap nem a legkedvezőbb ennek az érzékeny vízjelnek a tagjai számára, még érzelmi értelemben sem, mert sok ember számára elkerülhetetlen a szeretett emberrel való vita. Ha a nap végén azt gondolja, hogy ágyban kellett volna eltöltenie, akkor nem lesz furcsa …

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét