Ezek Horoszkóp élnek vad szex

A szerelem néha olyan kockázat, de képviselői a következő állatövi ez nem jelent problémát. Amellett, hogy hajlamos a szerelem őrült, egy részük ferde és vad szex.

Ezek tagjai a következő állatövi:

KOS

Kos minden esélye egy életen szenvedély fűszerek köztük a szerelem. Ők beleszeret könnyen és hajlandóak kockáztatni. Ami több adni, mint amit keres, és erősen kötődik a partner és a szeretet, hogy ápolja a kapcsolatot.

A rajongók, mivel azok Rams néha annyira elfoglalva hímzés, hogy nem veszik észre, hogy csak azok a résztvevők azonos. Például, ha a partner lesz hideg, Rams észreveszik majd, és természetesen reagál hevesen. Mindig arra törekszik, hogy minden rendben lesz.

IKREK

Tagjai a Star Sign imádat kezd csinálni. Gerjeszti őket az a tény, hogy folynak valami újat, és hogy kezd néhány új ajánlatok őket a legszebb érzés.

Úgy érzi, hogy hatalmas vonzereje, hogy partnerei az elején, és túl sok minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy legyen szíves, és eleget tesznek a másik oldalon. Bár a kapcsolatok általában nem tartanak sokáig, hogy rövid idő alatt velük, hogy tele van meglepetésekkel és erős érzelmek.

MÉRLEG

Mérlegek suneverovatno hűséges partner, akkor elkerülhető érvek minden áron. Ők sokkal inkább partnerek, akik hajlandóak adni mindent kérnek meg, mert kifejezett csodálatot, sőt egyetért vad szex, amikor a partner teszi boldoggá.

Bájos mérlegek könnyen sérült, mert azt hiszik, hogy mindenki megkapja az első, de jó, hogy könnyű beleszeretni, vigaszt találni nagyon gyorsan.

PONTOZÓ

Shooter szerelme szenvedélyesen és határozottan. Kezdetben olyan szenvedélyes, hogy elborít ezer érzelmek, amelyek jelzik partnere. Ők tisztában vannak azzal, hogy lehet sérült meg, de ez nem akadályozza meg, hogy élvezze a szerelem varázsa. Az első helyen a szívük, és a legelején a kapcsolatuk nagyon nyitott és őszintén kifejezni érzéseit.

HAL

Mivel a nagyon kreatív, amikor beleszeret Fish partner biztosítja vad szexet, hogy emlékezni fog egy életen át. Nagyon őszinte szeretet, ha azok valamilyen mintha nem játszani annak érdekében, hogy megvédjék magukat a kárt. Fish vélem mindenki és gyorsan eljutni, mint egy új ember, és fogad el semmilyen kockázatot.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét