Ez talán MA: Discover, aki a szerencsés nap, és hogyan segít, hogy sikeresebb mindenben

Naptárak, időzítése és asztrológia megváltoztatta együtt fejlődés és a haladás a nyugati kultúra. Hagyományos asztrológia, egyszer nagy tekintélyű és használjuk, akkor sokkal elhanyagolt és elfelejtett részben a modern környezet és a mindennapi életben.

Ez azonban még mindig létezik, és tudjuk használni az előnye, hogy biztosítja számunkra és minőségének javítása, az életed. Gondolkozott már azon, hogy mit jelent nevét a hét napjai? Tudtad, hogy van, ezért minden nap szerencsés egyes intézkedések? Minden nap hatása alatt egyes bolygók. Mostantól nem kell bajlódnia gondolt, hogyan osztja a nappal és az, hogyan lehet egy jó menetrend tevékenységüket. Nézze meg, mi a hét napja milyen eszközökkel és milyen ez a legjobb használni.

Hétfő Hold napja. Ez a hét elején, és a nap szoktunk emberek vesznek körül. Ezért hétfő kedvez a következtetést a társadalmi és az üzleti kapcsolatok, hanem a családi és baráti összejövetelek. Havonta által közvetlenül kezelt érzelmi életét mindannyiunknak, hogy ez a nap középpontjában éppen az érzéseit. Ez a pozitív nap ad nekünk a lehetőséget, hogy jól kezeljék azokat.

Kedd napján a Mars. Ezért főleg a mai napig tele pozitív energiával és az önbizalom. Megoldása nehéz feladat, leküzdhetetlen akadályok, makacs problémákat és mindent, ami bánt, csak meg kell hagyni, kedden miatt Mars ad nekünk erőt érte. Kedden azonban nem lehet izegavati rasparve bármilyen, mert a civakodó Mars készen.

Szerdai nap uralkodott Mercury. Ezért ez a nap, amikor a legjobb kezekbe megy szellemi munka. Tanulás, tanulmány, tanul, írás, olvasás … minden szellemi tevékenység a mai napig Merkur érdemes menni a kezed. A nap is nagyon hasznos a kommunikációs bármilyen: telefon, internet, vagy élő ülésein. Ezen a napon mindannyian szebb és okosabb, mint máskor.

Csütörtökön a nap a Jupiter bolygó. Ez a nap, hogy olyan lesz, hogy szembenézzen a nagy dolgokat, a problémákat és az emberi sorsok. Jupiter, mint az közismert, a bolygó a boldogság és az optimizmus, ezért a legtöbb bizonytalan és veszélyes dolog. Juputer minden bizonnyal magával.

Péntek az a nap, a bájos Vénusz. Munkahét véget ér és kezdődik a hétvége a legtöbb ember számára. Napközben élvezze a rengeteg finom modor, mosolyog és a harmónia, hogy hozza ezt a szép napot. Ezen kívül az is ismert, hogy a Vénusz bolygó a szeretet, így mindenféle romantikus találkozások, szerelmi kapcsolatokat, szenvedélyes pillanatok, a legjobb és leginkább csak ezen a napon.

A szombat a nap a héten úgy határozott, Saturn. A Szaturnusz bolygó a fegyelem, a felelősség és szervezet, ami megnehezíti a dolgokat, és tesz egy az irányítást. Ezért ezen a napon lelassul, figyelni a részletekre és időt tölteni idős emberek, akik adhat egy bölcs és hasznos tanácsokat.

A vasárnap a nap a nap. Ez a nap, mint tudjuk, számára kedvező pihenés és kikapcsolódás. Ezen túlmenően, ez a nap szentelt a nemes tevékenységet, ha ez jó, hogy irgalmasságot, és hogy nagylelkű ember. Légy jobb ember, mert a Sun azt akarja, hogy úgy.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét