Ez nem fog működni az „kenyér SETI”: A tagok a két karakter a legnagyobb lemaradók HOROSKOPA

Maga nehéz futni, és a legtöbb inkább, hogy minden várakozás „majdnem”? Az Ön számára ez a legjobb idő, amit nem kap ki az ágyból, és működni fog tetszik börtönbe megy? Akkor valószínűleg tagja néhány ilyen asztrológiai jele, és a viselkedés, hogy hibás a csillagok.

Az összes állatövi, ez a két leginkább lusta!

bika
Ne feledje, a bika Ferdinand, aki ül egész nap, és a virágok illatát? Nos, tagjai ennek állatöv jel pontosan, ahogy – a reakciók ellenállások, és a mozgások, mint egy alvajáró.

Bulls nem sok figyelmet fordít, hogy mások mit gondolnak rájuk, és ők nem érdekel, hogy mit úgynevezett naplopók környezetet, mert egész nap úszunk az ágyban, és nem csinál semmit. Egyszerűen, ők hedonista, akik várják őket, hogy esik az égből … és ez néha megtörténik!

Mérleg
Ne hagyja, hogy megtévessze – Mérlegek gyakran alkalmazhatók a legvonzóbb és a legtöbb fizetett foglalkozások, de ez nem jelenti azt, hogy ezeket a feladatokat „pretrzati a munka.” Tagjai ennek a jele kreatív, és ezért nem tudja előre, de csak akkor működik, ha ihletett, és mikor működik.

Ellenkező esetben nem fog kompromisszumot, de majd csak feladja, és napokig a tükör előtt polírozás, smink és vásárlás … nos, és ez a munka, igaz?

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét