Ez az állatöv jel lehet olvasni GONDOLATOK

Az uralkodó bolygó a Neptunusz és a kapcsolódó álmok és látomások. Ezek az emberek nagy hit és a remény, kifejező együttérzés és jó érezni a rezgéseket más emberek.

Ezek a Fish!

Úgy élünk, tagjai: az álmok. Ezek abban különböznek a többi ember által élénk képzelőerő, a kreativitás, az intuíció és látnoki szellem, és gyakran rendelkeznek néhány ritka képességeinek és adottságainak, írja Woman magazin.

A legjobb munka nyugodt és inspiráló légkör, mert az összes negatív hatásait mély érzés, hogy a zaj és a zaj zavarja a kreatív folyamat. Ők kifejezni magukat színes, tánc, de gyakran nem tudják magukat, hogy kiemeljék és kihasználni annak lehetőségeit. Mindig segítségre van szüksége mástól.

1. Amellett, hogy Rák és Skorpió, Halak is a víz jel. Az asztrológia, a víz elem érzéseit. Ily módon ezek a képesség, hogy a láthatatlan dolgokat, amelyek azt mutatják, a dolgok állása előtt megtörténhet.

2. Mint Gemini, a Virgin és a versenyzőket, és a halak változó jellegű, ami azt jelenti, hogy könnyen hatni.

Harmadik Halak kormány Neptune – a bolygó kapcsolódó varázslók és misztikusok a különböző típusokat.

4. Hal, mint az utolsó jel az állatöv szeretnénk őrizni értékes maradványai az előző ciklusban az ismeretlen jövő vár rájuk. Az egyik lábát a jelen, a másik a jövőben gyakran van egy elképzelés, hogy mi történik a közeljövőben.

5. Mivel a halak nem látják a vizet, amelyben úszni, szül e állatöv jel gyakran nem tudják, hogy tisztánlátó. Ahhoz, hogy megtudja, csak akkor, ha úgy tűnik, kevésbé látást.

Hal álom dolog, hogy pont egy fontos esemény, és a legfontosabb jellemzője, könnyű felismerni, és olvassa el a „jelek” körülöttük. Sok ember született ebben állatöv jel fontos a belső békét. Gyakran lemondani bizonyos satu menekülni a valóságtól. Mottójuk: „Úgy érzem …”, és főleg irányítja intuíció.

A cég hal lehet fejleszteni az intuíció, fantázia, tisztánlátás és csatlakozni a tudattalan.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét