Ez állatöv jel van vonások, hogy sok megy az idegeimre

Amellett, hogy makacs – ijesztő tud lenni fárasztó. Mondd meg neki, egy dolog, ő fogja csinálni valami teljesen más. Mennyi erény van, így van a hiba. Azon személyek, akik „megbirkózni” ezzel állatöv jel kell biztosítani egy díjat!

Ez a Taurus!

Személy szerint a Bika jegyében nagyon makacs. Ha mégis valami, csak nem akar elmozdulni. Egyébként ezek nagyon érdemes, de ha úgy döntenek, hogy pihenni és nem tesz semmit, akkor a szó szoros értelmében érthető, mert akkor alakul át igazi kis lusta hölgyek.

Ne lehet csodálkozni, ha Taurus apránként küldeni a konyhába egy pohár vizet, vagy ha megpróbálja meggyőzni, hogy menjen a boltba, miután egy cukorkát. Kiemelkedő a manipulátorok és bármit elképzelni – így kell lennie.

Másrészt, ha nem mozog a kanapéról vagy a „patthelyzet” akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Bulls mindent akarunk, de ez nem sok erőfeszítést tesznek.

Szeretik, ha okos, de ha megkérdezed őket tanácsot, „prosipaće” bölcsesség a következő két órában, hogy végre visszatérjen a lényege a történet, amit mondott az első mondatban.

Továbbá, a Bulls elég gyanús, de gyakran nem bíznak valós problémák szerelmes vagy baráti kapcsolatokat. Azt gyanítják, akkor is, ha nem adnak semmilyen oka. A túlzottan óvatos, de gyakran tudják a „repül eszközök ass”, mert így előállított minden lehetséges helyzetben.

Azonban ez a karakter egy csomó jó minőségű, amelyet mellékelt ezen hibák teszik nagyon érdekes asztrológiai világon.

Bulls becsületes, a társadalmi és a család. Ők lesznek ott bármikor a nap vagy éjszaka. Csak azt nem tudom, hogy megtagadja. Mindent megtesz, hogy segítsen. Ezek a kiváló hallgatók és mikor bízza a titkot, győződjön meg róla, nem fog csalódást okozni. Ha keres tanácsot – akkor lesz a legjobb a világon.

Nagyon hűséges és hűség az erősséged.

Nyugodt, és ha úgy találják magukat bajba soha pánik, de az agy úgy, hogy amint elérik megoldásokat.

Partnerként, nehéz felülmúlni.

Mindenesetre, ha a környezetükben van Taurus – boldog legyen. Te soha nem fog unatkozni!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét