Ez a logó legyen nagyon óvatos: Horoszkóp feltárja, aki megcsalta, és aki hű hozzád

Mi partnerek bízhatnak, és kivel, hogy legyen óvatos az időt? Bárki, aki becsapni egy szeretett, tudja, első kézből, milyen fájdalmas árulás, de legalább azt szeretnénk, hogy menjen át az azonos megpróbáltatás.

Az asztrológusok találtak forma alapján személyes jellemzők állatöv jelei. Néhány jelei a Zodiákus csal a partnerek gyakrabban, mint mások. Ezen túlmenően, mindegyiknek megvan a saját oka van.

Adunk néhány „kozmikus bizonyíték”, amely segíthet kideríteni, hogy mit lehet várni egy új partner?

Kos

Lehetőség által kibocsátott Kos 50/50. Egyrészt, nem dobja a szavakat a szél, és mindig az ígéretet. Másrészt – könnyű észrevenni kockázatok és kalandok, hogy megtörje az unalom banális. Ha energikus Kos trükk, akkor a legvalószínűbb, hogy nem volt elég érzelem és dinamikáját a kapcsolatokban. Ezek nagyon aktív, és ha a partner nem tudja fenntartani a ritmust, akkor könnyen tovább halad partner nélkül. Ezen túlmenően, a Rams tulajdonosai szilárd ego állandó figyelmet igényel.

bika

Az egyik hűséges társak az élet. Ha egy ilyen ember, mint te, akkor gyakran örökre. Ők komolyan hisz a „szerelem a sírig” és a „házasság fogadalmat.” Az egyetlen ok, amiért megtéveszthet, ha hirtelen komolyan kétséges, hogy a partner is megcsalta. Ez lesz egyfajta bosszú vagy cselekmény bosszú, mert ez nem mernek más körülmények között. Taurus mutatja aggodalmát a fizikai és érzelmi szinten, és nem lehet kétséges, hűségét.

Ikrek

Tartsd nyitva a szemed – ezek a partnerek nagyon instabil és nagyon bölcs. Ezek folyamatosan kísértés, hogy megcsal. Képviselői ennek a jele gyakran kell a „szellemi stimuláció” -, és elvárják, hogy mindig érdekes beszélgetést. A legtöbb esetben ezek szükségességét kacérkodik keresztül online társkereső oldalak, keresztül a szociális hálózatok és az e-mail, de csak ritkán mozog a virtuális térben a valósághoz. Rendszeresen ösztönözze érdeklődés a Twin Towers szexuálisan és szellemileg, és biztos lehet benne, hogy nem megy sehova.

Rák

Egy másik jele az állatöv egy meglehetősen alacsony szintű a bizalom. Az okok hűtlenség – megtalálják hibák és álmodozás. Nem tudják, hogy mit akarnak az élettől, vagy szükség végtelen figyelmet. Rákok nagyon bizonytalanok, és néha hamis utat kétségbeesetten, hogy növeljék önbizalmukat. Sőt, sikerült, hogy hibás a partner, és nem ismeri bűntudat.

Oroszlán

Első pillantásra, magabiztos Lions néz ki, mint az alfa hím, aki hajlandó változtatni a nők kesztyűt. A valóságban ez nem igaz. Ők igazán „fölött” a vonzó megjelenés az ellenkező nemű, de ugyanakkor ők végtelenül hűséges a „Queen”. Ez a minőség teszi a Lions nagyon megbízható partnerekkel. Egy figyelmeztetés! Semmilyen körülmények között nem lehet, hogy jobb, gazdagabb, sikeresebb, vagy több tehetséges, mint ő.

Szűz

Izdahnite- őket biztosan lehet hinni. Az ilyen emberek kitűnnek komplex vágy magány, a meditáció és az állandó viszonylag normális életet. Tovább jellemző jele – Virgin nagyon válogatós szempontjából potenciális szexuális partner.

Mérleg

Végül a skála kiegyensúlyozott és meglehetősen tisztességes állatöv jel. A skála stabil, komolyan veszi a kötelezettségeit, úgy, hogy általában nem megy csalások. Másrészt, szeret flörtölni, így (még véletlenül) kell készíteni a helyzet, amikor flörtöl túl messzire megy. Mérleg nem tudja, hogyan kell elrejteni az érzéseiket, de ha jön a csalás, megnyugodhat, azt fogja mondani az egészet.

Skorpió

Az egyik legszenvedélyesebb, de teljesen megbízhatatlan szerető. Pontosan ez a helyzet, ha a hűtlenség jön kizárólag élettani szükségleteinek. Ezért az egyik legjobb módja, hogy megköti a Skorpió, de úgy hangzik, triviális szex: gyakori, változatos, ötletes …

Nyilas

Csakúgy, mint a Kos és Leo, tüzes Nyilas folyamatosan van szükség, és a kaland, beleértve a hálószobában. Ha megosztod a kalandvágy Nyilas is korlátozta szabadságát, akkor lehet egy nagyon megbízható partner. Ő készen áll, hogy szentelje teljes figyelmét, de ugyanakkor, szilárdan hitt a szerelemben.

Bak

Bak partner lehet bízni 100%. Nyugodt és összeszedett, Bak fegyelmezett, hogy még amikor a sok kísértés, lehet állítani az időben. Ők tiszteletet és csodálatot, a nő, folyamatosan kell úgy érzik, hogy a különleges és csodálatos.

Vízöntő

A kívánsága nagyon gyorsan változik – soha nem lehet tudni, hogy mit lehet várni ettől a Vízöntő, a következő pillanatban. Ezen túlmenően, az ilyen ember nagyon könnyen lángra. Ő lehet menni viszonya, mondom magamnak, hogy csak véletlen volt.

Hal

Álmodozó vízjel gazdag és élénk a fantáziája. Ez teljesen hű a partner, aki nem fukarkodik a ajándékokat és folyamatosan keresi a módját, hogy kellemesen meglepett. Az egyetlen dolog, ami megtöri a hűségesküt, hogy a családi élet úgy tűnik, unalmas Halak. És ha a horizonton megjelenik egy hirtelen szerelem lehetősége (hidd el, tudják, hogyan vonzzák a romantika a fülek mögött) – vethetjük alá befolyását.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét