Ez a jel a horoszkóp soha nem fog elfelejteni: Ez az, amiért mindenki marad a memóriában

Köztudott, mint egy csendes karakter, de megvan a másik oldalon.

Az állatöv Rák igaz, hogy azok az érzékeny, romantikus lelkek, de ez nem teljesen igaz. Van is az egyik viszont nem mutatnak olyan gyakran.

Éppen ez a viselkedés az, ami megkülönbözteti őket a többi karaktert, és teszi, hogy egy hosszú, hosszú emlékezni.

Itt beszélünk.

Először CUD a rák vicces munka

Egy személy született jellel gyakran változik a hangulat, vagy amikor különböző mentális és érzelmi állapotok, úgyhogy néha nem kell keresni a konkrét oka, vagy oka van, mint nem érthető, vagy logikus magyarázatot.

Második nélkül

Nem szabad elfelejteni, hogy a természet saját maga, azaz a. Mindig van egy „egyensúly”. Mik rákok rendkívül érzékeny és finom szövésű az érzelmek, ők is rendelkeznek a „jó páncél.” Biztos lehet benne, hogy gondosan megőrzött minden dolog érdekli őket.

3. Minden nap egy új teszt

Ha tényleg érdekel, hogy nyerni a szívüket, és hogy elérjék a „szeretet birodalma”, akkor fel kell készülni a különböző vizsgálatok az állóképesség és a bizalom, és az érzelmi kötődés.

4. nem ért egyet a kompromisszumos

Rák a partnere elvárja a teljes elkötelezettség, végtelen figyelmet és megértést és különösen lelki, érzelmi vagy anyagi biztonságot.

Ötödik család az első helyen

Nem szabad elfelejteni, hogy a rákok nagyon hagyományos, és a család az ő legbiztonságosabb menedéket.

6. Az érzés, nem számítva

Ezek nem várnak nagy fizikai bátorság, valamint a szükséges bizonyítási. Rákok sokkal fontosabb, mi van a lelkedben, akkor a családja, vagy egy romantikus kapcsolat.

7. Lords lelki birodalom

A dilemma az, hogy ez az értékes szellemi vagy anyagi birodalom számukra nem létezik, mert a maguk módján mindig kiválasztja a szellemi birodalomban. Ezen azt értem, igazi család kényelmét és minden körülmények között, amelyek szükségesek a harmónia és a teljes élvezetét a család.

8. detektorok őszinteség

Nagyon érzékeny, csábító, sérült, és beleszeret, de a áthaladó „első kapu” nem jelent semmit, mert nem hagyja, hogy egy lépéssel tovább, ha nem létezik valódi érzéseit.

9. Ölelés neki, nézni őt

Ne felejtsük el, hogy a rák egyszerűen élvezi ápolni kell és kényeztetni, de túl magas elvárások, és ebben az értelemben, megköveteli, hogy „különleges bánásmód”. Ez azt jelenti, meg kell adnia a maximális, semmilyen értelemben.

10. Ključar szerelem

„A kulcs a szeretet” Cancer biztosan tartja a kezében, egy „titkos kód” gondosan megőrzött a fejemben, mert ez a legbiztosabb módja annak, hogy tartósan megőrizze a kapcsolatokat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét