EVO mint akkor: Ez hogyan viselkednek állatövi időskori

Az alsó egymás után, és mindannyiunknak jár el másképp. Itt van, hogy az asztrológia magyarázza ezt a jelenséget az egyes állatöv jel

Ez szomorú, ha rájössz, hogy nem él, de mindig valami vár. Várjuk a hétvégén, mi vár az új év, mi vár a végén a középiskolát, és az egyetemen, és jó munkát, feleség, férj, vakáció ingatlan … és végül a halálnak. Nem tudjuk, hogy kihasználják a pillanatokat. Vagy az idő, hogy csak az ilyen pillanatokban, amikor minden össze, többnyire szegény, és várja a jobb marad az egyetlen lehetőség. Várjuk a jó szerencse, és a postás, aki hordozza úgy tűnik régen elvesztette a címét a Balkánon.

Az alsó egymás után, és mindannyiunknak jár el másképp. Hogyan asztrológia magyarázza ezt a jelenséget az egyes állatöv jel?

Kos

Ön megrémült, de nagyon gondoltak az öregedés. Azonban, ha nem kell aggódni, mert a hatása alatt az uralkodó Mars bolygó az energia, nem az energia nem rossz. Talán több kell aludni, mint ha 20 évvel ezelőtt, de akkor még nem volt ez az élmény. Az idő múlásával egyre jobban bízik a magad és a hozzáállás és hiedelmek erősödik. A kor előrehaladtával növekszik és a hírnév, különösen akkor, ha megtudjuk, hogy a tüzes temperamentum és impulzivitás kontroll alatt.

bika

A streptococcus de a gondolat, hogy a fellebbezés elmúlhat, de nem kell aggódni, mert a valódi minőség hazugság közvetlenül a báj és a társas, mely funkciók évben nem csinál semmit. Éppen ellenkezőleg, akkor sikerült a Vénusz, a szerelem jelképe, ezért nem lehet elveszíteni az ajándékot, hogy boldog, akiket szeretsz. Bár ez lesz a megjelenés az évek során változnak, akkor soha nem lesz képes átadni észrevétlenül. Hogyan stabilitás fontos, sokkal jobban fogja érezni után negyvenes de korán.

Ikrek

Tagjai a karakterek nem pontosan izgalommal a gondolat, hogy az évek múlásával, és az egészet gyorsabb. Az uralkodó Merkúr, a bolygó a logika, mivel az intelligencia és analitikai ajándék, ezért még mindig sikerül ésszerű elfogadni lejáratig. Mindaddig, amíg nyitva van, kíváncsi, sokoldalú, senki még csak nem is gondol kér éve. Lejárat van, amellett, hogy több pénzt és szabad idő, hozza a lehetőséget, hogy végre önmagát, amit lehetett, amikor fiatalabb voltál.

Rák

Csak akkor gyógyítani a sebeket a szerelem, hogy már korán, akkor igazán élvezni az élet szépségét. Sikerült hónap, jelképe otthon, a képviselők a karakterek hangsúlyozták a szülői ösztön és nagyon supožrtvovani. És ha megnyugszik, elkezdi felismerni, hogy lejáratig hozhat még nagyobb öröm a családban. Benned, hogy bölcsebb és tapasztaltabb, ahonnan a jó hírnév és a pénzügyi biztonság, amely úgy érzi, biztonságosabb és boldogabb.

Oroszlán

Eljön a pillanat az életben, amikor világossá vált, hogy a figyelem középpontjába már nem, de a fiatalabb, ami természetesen nem a korábbi képviselői a karakter befolyása alatt a nap, jelképe a vitalitás és az energia. Azonban az évek során, már nyert a bizalom és tisztelet, ami a környezetében, mert a futamidő jön és hatalmi pozícióban, minden, amire mindig is álmodott. Ők sokkal kevésbé valószínű, hogy ki legyen téve nevetségessé valaki a munkahelyen, mert valami rosszat tett, és jön csak a korral.

Szűz

A jel által kezelt Mercury, a bolygó szimbolizálja kíváncsi szellem, és minden, amit akar, akkor nem csak öregszem. Köszönhetően a fiatalos megjelenés és a kommunikáció, a cég továbbra is csökkenti az évek száma. Szokni bókokat, hirtelen tudatára ébredsz, hogy már eltelt negyven. Azonban belépése az érett év kihasználhatja a lehető legjobb módja annak, hogy előre a karrierje, elkezdeni a magánszféra, hanem, hogy több figyelmet az egészségügyi és a pénzügyek.

Mérleg

Mint a bika, a jel, ami vezérli a Vénusz, a Föld, a szépség, törődik veled, hogy mindig jól néz ki, különösen a későbbi években, ami persze nem bűn. Báját szerves része a fellebbezést, és a kor előrehaladtával csak erősödik. Azonban, a túlsúly, ami visszatér az évben is lesz probléma, és az egészségre, mert megterheli a gerincet. Ezért nagyobb figyelmet fordítanak a testmozgás és a pihenés, csak azért, mert ebben a tekintetben, tudod te nagyon lusta.

Skorpió

Hatása alatt a sötét uralkodó Plútó, és mindig az első, hogy a sötétebb oldalát kor, akár az üzleti, egészségügyi, a szeretet és a múlandóság az élet. Azonban az elemző elme, és egy speciális, ironikus humorral segítségével jobban kezelik az elkerülhetetlen az idő múlásával együtt jön az a bölcsesség és a tapasztalat. Ön tisztában van azzal, hogy vissza tud térni a fiatalok számára, amelyek oly sok vágynak hozhat csak több szenvedést, a szeretet és fretfulness munkahelyi és kevesebb pénzt.

Nyilas

Amellett, hogy a Gemini és az Aquarius, és te egy jele a fiatalok, de akkor először a szem körüli ráncok teheti meg szomorú, de nem sokáig. Minél jobban érzi magát, amint a probléma akartak a filozófiai utat, mert kezeli a Jupiter, a bolygó az optimizmus. A lélek, ha marad örökké fiatal, nyitott és kíváncsi, amelyek segítségével, valamint a fizikai állapota, akkor irigylem képviselők számos más karakter. Lejárat megadja neked a lehetőséget, hogy megtanulják, és a dolgok jöttek, hogy jobban megérteni, más és bölcsebb módon, mint fiatal korában.

Bak

Azt mondja, van egy képviselője a karakter által szabályozott Saturn, a bolygó az érettség, a tudás és törekvéseit. Nem értem azokat, akik panaszkodnak a fiatalok, és esik a depresszió, ha a hajnak az első ülés, mert lejárat hoz egy csomó togadobrog. A fiatalok meg kellett terveket és célokat, mindig érettebb, mint társaik, és valószínűleg hívni a geek. De mert ma még mindig üldözi helyzetét és jövedelem, miközben már szem gyümölcse a munkaerő, a tudás és tapasztalat.

Vízöntő

Ezt a félelmet az öregedés, ritkán zavaró egyéb félelmek, de csak miért kell úgy gondolod, hogy hozza, az egyetlen előnye. Mert Ön szellemileg fiatal, kreatív és eredeti minden, amit csinál, először is, köszönhetően a befolyása az uralkodó Uránusz bolygó a jövő, a találmányok és változásokat. Hogy az egészség ne aggódj túl sokat, a későbbi években ez valószínűleg meg kell változtatni, ha azt szeretné, hogy felfüggeszti a fiatal már. Egy kicsit több pihenés, a megfelelő táplálkozás és a pihenés teheti meg újjászületett.

hal

Amelyek egy alacsonyabb, egyre gyorsabban és gyorsabban, provokálni csak valami megmagyarázhatatlan félelem, hogy még nem érti, sem leírni. Ha abban az időben gondozása az egészségügyi és vigyázni pénzügyek, meg fogja érteni, hogy nem kell aggódnia. A képviselők a karakterek hatása alatt Neptunusz, a bolygó a szerelem, de az érzelmek és az együttérzés, az időben, még hangsúlyosabbá vált. Azonban az érzékeit még komolyabbá válik továbbá mindazoknak, akik az ifjúsági akart csak kihasználni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét