Éves Leo horoszkóp 2021

Előtted igazán szép és érdekes év. Lesz nagyon sikeres, és a legtöbb lesz szerencséje a szerelemben. Ebben az évben meg kell jutalmazni minden erőfeszítést, amit befektetett az előző évben, és a bankszámla inkább növekedni fog. Ha tartozik Lions harmadik évtizedében, majd össze kell egyeztetni a veszteség, mert ha valakinek sok drága, hogy külföldre menjen, vagy megszüntetheti a kapcsolatot azzal a személlyel, akivel még mindig érdekel. Ha már régóta nem azt hinni, hogy talál egy személyt, akivel be tudja tölteni az egész életét, szeptember hoz egy új esélyt a szerelemre.

Annak ellenére, hogy hihetetlenül hangzik, idén a munka nem lesz az első helyen, de lesz sokkal foglalkozni érzelmek. Mivel te nem egy személy, aki nem mutatja az érzéseit, akkor meg kell tanulni, hogy megmutatják, akiket szeretsz, különben azt fogja hinni, hogy nem törődnek velük. Ahhoz, hogy sikeres legyen, akkor kell a támogatást a barátok.

KARRIER ÉS PÉNZT

2021 éve él rovására régi dicsőség. Májusban, szeptember és október lesz egy nagy szempontok elérése minden terveket. Ha használjuk őket, ragyogni fog a munkahelyen.

Ez is egy nagy év mindannyian, akik a társaság működése. Te csak óvatosnak kell lennünk az üzleti partnerekkel, mert reagálnak nagyon rosszul, amelyre szüksége van, hogy állandóan dominál, és hozza meg a döntéseket egyedül, egyeztetés nélkül velük.

Ha képes, júniusban és júliusban, hogy a legtöbb ünnep. Abban az időben, akkor úgy gondolja, hogy az ötletek a legjobbak a világon, így ha valaki elutasítja az üzleti terv, akkor nem lesz képes, hogy nyújtson be.

Októberben és novemberben kiváló szempontok megszerzése pénz, akkor lehetséges, hogy egy egymásutánban.

Az év vége van fenntartva mindazok részt vesz a turizmus, a kereskedelem és az ingatlan.

Mivel a kiváló helyzetben Saturn akkor nagyon sikeres, és végül képes lesz javítani az üzleti.

EGÉSZSÉGÜGYI BAROMÉTER

Ebben az évben lesz a legnagyobb nehézségeket a vérkeringést, a csontok és a súly. Elkerülni őket, vigyázni a diéta, de ne zsíros húsok, édességek és az alkohol. Próbáld ki, hogy kevésbé bosszantó, mert ez és ez hátrányosan befolyásolhatja az egészségre, különösen a szív és az erek. Nem bánja a változás az idő, így proaktív. Olvasson többet a gyakrabban orvosok egy közönséges gondatlanság nem súlyos egészségügyi problémákat.

LOVE FORECAST

Ez az év, amikor sokan akkor képes lesz arra, hogy bekerüljenek a házasság vagy komoly kapcsolatot. Ez akkor is megtörténik, ha megállt keres egy herceg. Próbáld ki, hogy egy kicsit reálisabb pillantást az élet, és nem várnak a partnered, hogy tökéletes legyen, mert csak így valóban képes legyen élvezni a szeretet. Ha keres valamit, ami gyakorlatilag nem létezik, ne lepődj meg, mint te.

Tavasz a megfelelő időben a társasági és új emberekkel találkozni. Ha nincs partnere, figyelni, hogy udvarol egy vagy nyilas szeretik a kilátást a Virgin, csakúgy, mint a tagok ezt állatöv jel lesz, hogy egy nagyon komoly kapcsolatot. Ha jobban érdekli egy rövid ügy, akkor inkább az egyik iker, hogy hosszú ideig lógott körül.

Július és augusztus ideálisak keverés fel szenvedélyek, így ha egy kapcsolat, próbálja meglepni a partner egy romantikus utazás, ahol teljes mértékben szentelni egymásnak. Nos, ha nem akkor megy egy út, győződjön meg arról, hogy a maximális összpontosítás a partnere, és mutassa meg neki, hogy mennyit valójában a szeretet.

Az ősszel lehet némi problémák elsősorban azért, mert a temperamentum. Az igény uralni, és hogy mindenkor tartsa a partner ellenőrzés alatt végzetes lehet a szerelem.

Partners biztosan megfullad, és akkor lesz boldogtalan csak azért, mert tudja, hogy ő nem egy csomó kellemetlenség. Hogy nem kell ezeket a problémákat, az lenne a legjobb, hogy most kezdjük el változást.

Az év végén az idő, hogy élvezze. Függetlenül attól, hogy egy kapcsolat, vagy sem, a csillagok kedvező lesz, és akkor nem egy különleges ok, hogy várom, hogy minden másnap. Használja ki ezt a kedvező szempont, és élvezni az életet.

partnerek

Tökéletes: Szűz, Nyilas

Rossz: Kos, Rák, Skorpió, Halak

a legközelebbi

Sokan kapcsolódnak a családját. Nem számít, milyen megpróbáljuk boldog minden családtag, általában nem tudja, hogyan kell csinálni a helyes utat. Bár szereti őket, úgy tűnik, hogy te ahhoz, hogy ne aggódjon, mert akkor jár durva és érdektelen. Ebben az évben, biztosítva, hogy azok egyértelműen azt mutatják, hogy mennyit törődnek velük.

Lehetséges, hogy a férfi tagja a családnak egészségügyi problémák, így az összes szabadidőmet ráfordítási vele. Számára ez azt jelentené, sokat, de amit csinál. Ne aggódj sokat, mert minden rendben lesz.

Ha van gyerek, próbálja több időt töltenek velük, és ha nincs, a megfelelő időben a családtervezésre júliusban vagy augusztusban.

ASTRO-TIPS

Ön nem könnyű tanácsot adni, mert általában nem tetszik, hogy volt, amikor megtudta, hogy mit és hogyan kell csinálni az életben. Azonban kevésbé makacs és domináns, mert attól függött szerencse 2021-ben. Lehetséges, hogy azért, mert a kényeztetés az elején akkor nem jól érzi magát, de amikor megjelenik az első eredményei a módosításokat, akkor kellemes és szép.

Arra is ügyeljen, hogy ebben az évben, és félre pénzt, mert jól jön 2022-ben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét