Éves Horoszkóp Mérleg számára 2021

Idén lehet az egyik legfontosabb év volt az életedben, különösen, amikor a család és a szeretet. Ha nem vagy házas, akkor lehetséges, hogy abba fogja hagyni a csomót, de ha nincs gyerek, és elvárják, kiterjesztése a család.

Felváltva te szép és csúnya érzéseket, és gyakran nem fog emlékezni a barátok, akik elmentek. Ahhoz, hogy elkerüljük az ilyen gondolatokat, próbálja megjegyezni a szép pillanatokat, hogy már tapasztalt együtt, és úgy vélik, hogy ez lesz sokkal jobb.

Alkalmanként van pénz problémák, és akkor szívódik fel gondolatai, hogyan töltse fel a pénzalap. Hitelek a bank nem jó ötlet, mert nem lesz olyan kedvező, mint gondoltad először. Ezért egy ilyen lépés csak akkor, ha úgy dönt, hogy nem nincs más választása. Will terhet a kapcsolata az anyjával, vagy anyós.

KARRIER ÉS PÉNZT

Fogsz idén, hogy a siker a karrier, vagy nem elsősorban attól függ, hogy munkát végez. Ügyeljen arra, hogy írja alá a papírokat, hogy a az év elején, és a lehető legkevésbé bürokratikus hiba volna egy csomó probléma.

Ha alkalmazzuk, munkájukat megtartani, mert ez nem egy jó év előrehaladtával vagy a változó munkahelyen. Legyen óvatos, próbálja bármikor ellenőrzés alatt, és semmi ne hagyja az ügyet.

Ha így van, úgy viselkedik, akkor elkerüljük az esetleges problémákat. Tavasszal lesz terhelt munka, így lehetséges, hogy ez okozza a sok egészségügyi problémát.

Ha már hosszú ideje munka nélkül júniusban és júliusban, meg lehet oldani ezt a problémát.

Ebben az időszakban nem hitelt, mert megtörténhet veled az emberek, akiknek adsz a kölcsön soha nem tért vissza.

Az ősz az idő, amikor képes lesz megtalálni pihenni, mert akkor kevesebb a munka, és a téli make kikapcsolódás és a szórakozás.

EGÉSZSÉGÜGYI BAROMÉTER

A legtöbb probléma akkor az ízületek és a gerinc, főleg, ha a kínzást szenved túlsúlyos. Tehát az lenne a legjobb, hogy ne legyen lusta, és elindítani a fizikai aktivitást. Az egészséges táplálkozás, a sport és elegendő alvás elegendő a jó egészség. Ha nincs felesleges kilogrammot, figyelni, hogy az idegrendszert. Lesz vitás, és gyakran esik a tűzbe, úgy, hogy nem lesz könnyű.

LOVE FORECAST

Egyszerűen nem az a céljuk, hogy egyedül él, és úgy érzi üres és boldogtalan, ha nincs partnere. Mivel tartozik a legvonzóbb csillagjegy, ha nem egy nagy probléma, hogy találjunk egy olyan partnert. Azonban komplikációk merülnek fel később, amikor elkezdi elemezni, és várják a partnere, hogy tökéletes legyen. Hogy ebben az évben, amit nem kell ezeket a problémákat, az lenne a legjobb, hogy reális és megérteni, hogy nincs tökéletes ember.

Ha sokáig a kapcsolat, márciusban és áprilisban, jegyzet, hogyan kezeljük a partner, mert nem lesz képes elviselni a gyakori támadások düh. Ha nincs partnere, ebben az időben meg tudná, hogy megfeleljen egy érdekes személy, aki kapcsolatban áll a külföldi országokban. Pihenjen, ahogy előre felejthetetlen kaland. Nyári az idő, hogy menjen a jól megérdemelt pihenés, úgyhogy győződjön meg róla, hogy ebben az időben, hogy az élvezet a szeretet. Ha szabad, várnak egy szép nyári kaland, ami nőhet egy komoly kapcsolatot.

Szeptemberben és októberben meg kell hozni a fontos döntéseket. Ha az emelkedő Vízöntő, Ikrek vagy Libra, akkor szeretnénk befejezni a kapcsolatot, hogy már hosszú ideje nem felel meg a terhet, és ha Oroszlán, Nyilas vagy Kos, majd várni egy partner, hogy Ön jobban betartják, valamint hogy minden szabad időt. Ha Növekvő Halak, Rák vagy Skorpió, akkor számíthat a gyönyörű pillanatot, és a jogot, hogy élvezze a szeretet. Winter, azaz a november végén és december elején, ez egy idő bemelegítésre a szenvedély és élvezet a szerelemben.

partnerek

Tökéletes: ikrek, szűz, Vízöntő

Rossz: Rák, Skorpió, Halak

a legközelebbi

Szereted a család több, mint azok tudatában. Mivel állandóan lázadó és ugyanakkor tudom, hogy nagyon zajos, főleg akkor hibáztatni a rossz kapcsolatok. Ne a fekete bárány a családban, az lenne a legjobb, ha ahelyett, hogy veszekedés, problémákat megoldani megegyezés szerint.

A november végén lesz egy konfliktus az anya, amely lehet alakítani komoly viszály és megzavarják a kapcsolatot. Ezért vagy próbálja reagálni mérsékeltebb vagy oldja meg egyszer és mindenkorra. Ha nincs gyerek, ez egy nagyszerű év bővíteni a családot. Ha van gyerek, nagyobb figyelmet fordítanak a fiatalabb fiú vagy lány, mivel azok a figyelmet, és ez feltétlenül szükséges.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét