Éves horoszkóp kos számára 2021

Az új 2021-re fog jönni egy csomó optimizmus és a vágy, hogy észre annyi terveket. Ez az akarat és sikeres lesz, ha sikerül, hogy a fontos a lényegtelen. Legyen óvatos, amikor döntést hoznak, mivel nagyban befolyásolja az életed. A legjobb, ha, mielőtt a megvalósítása ötletek, konzultáljon egy családtag.

Az év lesz változékony hangulat, ami lehet annak, miért esik az érzelmi válság. Ne keresnek vigaszt az alkoholban, lehet negatív hatással az egészségre. A legjobb, hogy megtudja, mit olyan nyomasztó, mint akkor könnyen legyőzni minden válság. Itt lesz a benyomása, hogy kimaradt minden esélye az életben, de valójában kevés köze van a valósághoz. A könnyű látni az év közepén, amikor minden ment, mint a karikacsapás. Jó lenne, hogy vegye körül magát az igaz barátok, és hogy ahelyett magunkat, őszintén beszélni nekik akármilyen problémád van.

KARRIER ÉS PÉNZT

Az első negyedévben a szerencse nem lesz mellette. Nem lesz elégedett a helyzet a munkát, és akkor akar valamit változtatni. Ugyanakkor a pénzügyi helyzet ebben az időszakban sokkal jobb lesz. Sok kell visszafizetni adósságait, és lehetséges, hogy kapsz, és egymást. Tavaszi hozza javulás az üzleti terv, de ha a technika, orvostudomány vagy dolgozik a hadsereg és a rendőrség, akkor Várják nagyobb sikerrel.

A pénz, amit meg kell tölteni racionálisabb, mert lehetséges, hogy lesz néhány váratlan költségek.

Bár az évben, egy ideje, hogy élvezze a nyaralás, akkor ebben az időben kell fenntartani a munkát. Meg kell pótolni mindazt, amit eddig nem sikerült, és a gyümölcsök a siker ubrać elejéig 2022.

Az elmúlt három hónapban a 2021, akkor különösen sikeres volt. A pénz érkezik minden oldalról, és kapsz javulás akikkel remélem eleje óta az év.

Ha nem működik sehol, az év végére várják a felbontás a helyzetet. Ebben az időszakban, különösen novemberben és decemberben, akkor megkapja az esélyt, hogy munkát és végül megváltoztatni a pénzügyi helyzete, annál jobb.

EGÉSZSÉGÜGYI BAROMÉTER

2008-ban, akkor nem sok egészségügyi problémát, de vigyázz az ideg, a vér és a szemet. Jó lenne, hogy ellenőrizze, hogy a diéta, és ne zsíros és fűszeres ételeket. Úszás, az edzőteremben sportolhatnak, vagy torna segít, hogy jó formában. Ez egyúttal azt a kellemes és az idegrendszert, mert akkor sokkal nyugodtabb és egészségesebb.

LOVE FORECAST

Szerelem szerencse nem hagyja el van egész évben. Ha egy kapcsolatban, akkor a tapasztalatok sok szép és kellemes pillanatokat. Élvezni fogja a szeretet és örüljetek minden másnap. Lehet, hogy még dönteni repülés közben, hogy hagyja abba a csomót. Akkor nem lesz baj.

Ha ez áll egyedül sokáig, ebben az évben lesz tele szeretettel fordult. Az ideális időszak a szerelem és az új ismerősök re február 22-március 18., honnan június 5 – július 15., és ismét augusztus 10 – október 9. Akkor sugároz pozitív energia és Privlačica ellenkező nemű, hogy egy egyedülálló módon.

Ha azt szeretnénk, gyerekek, akkor sikerül elérni az álmát ebben az évben. És mi lesz jövőre, amikor a kapcsolatot a partner, nagyon sok függ a Növekvő. Ha az emelkedő Szűz, Bika és a Skorpió, akkor van egy csomó probléma egy szeretett, de a gyakori konfliktusok megszüntetéséhez vezethet vagy válás. Ha az emelkedő Bak, Kos vagy Bika, úgy dönt, hogy marad a kapcsolat, amely nem felel meg a kritériumoknak, mert akkor nem kell a bátorságot, hogy egyedül maradni. Azonban, ha a Nyilas, Mérleg vagy Halak emelkedik, akkor számíthat egy felejthetetlen év, és nagyon valószínű, hogy találkozni fog az a személy, akiről álmodott egész életében.

Ha nem tudja, mit emelkednek, az előrejelzés alapján az életkor. Ha kevesebb, mint 25 éve, akkor számíthat arra, hogy vessen véget az év, hogy megfeleljen az a személy, amely intrika te. Legyen óvatos, mert ez a személy nem lesz őszinte. Ha régebbi, akkor koncentrálni a partner, és ügyelve arra, hogy minden lőttek szenvedélyek és legyen szeretet.

partnerek

Tökéletes: Bika, Ikrek, Rák

Rossz: Bika, Oroszlán, Skorpió

a legközelebbi

Csak családi környezetben érzi magát, mint a saját. A kedvezőtlen bolygó szempontok lehet, hogy ha elkezd félni a biztonsági szeretteivel. Ne aggódj, mert semmi rossz nem fog történni. A szorongás csak egy eredménye, félelem, hogy valami nem rontja el a családi boldogság.

Ha van egy testvére, várják a segítséget, amikor segítségre van leginkább szükség. Ha házas, és gyermekei, egy kicsit több figyelmet a gyermekek, mint akkor idén bajt.

Lányai, ha van ilyen, Stacker sokkal jobb, és ebben az évben lesz képes hozni a kapcsolatot a tökéletesség.

ASTRO-TIPS

Ha azt tervezi, áthelyezése vagy külföldre, akkor képes lesz arra, hogy nem, és elérni. Támaszkodni a ösztön, amely segít bármikor úgy érzi, hogy mi a legjobb az Ön számára.

Próbálja meg minél többet tenni őket, és nem mások. Ne rendszer, mivel ez lesz, hogy jöjjön vissza, mint a bumeráng. Nem kétnyelvűek, de néha nem gondol az érzelmek mások, sem arról, hogy a szavak befolyásolják őket. Ne legyen kemény, de megpróbáljuk a legtöbb energiát, amit a saját, hogy boldog az emberek körülötte.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét