Erogén zónák asztrológiai jele: az egyik a karakterek egyszerűen imádja az ő szeretete ujjak!

Amikor megtudja, hogy a erogén zóna az egyes állatöv jel, az élvezet nem ér véget!

Fama az erogén zónák kerülhet, hogy nem, ha úgy gondolja, hogy mindannyian ugyanazon a helyen, ahol a legérzékenyebbek. Ne tévesszen meg az a tény, hogy minden lány szereti a szerelmét fül, vagy a nyak, és elfelejteni a gyomor, vagy mondjuk a lábujjak! Olvasd erogén zónák minden állatöv jel, és győződjön meg róla, a partnere, hanem maguk superior élvezetét.

KOS

Kos egyszerűen elvinni dió, ha megérinti a fejét, ha annak erogén zónák. Ha élvezni fogja szeretett csukott szemmel a fül, a fül mögött, nem is beszélve a száját. Kos élvezi simogatta a haját, gyengéden masszírozza az arc és finoman megérinti a száját.

BIKA

Érintsd meg a képviselői ennek a tábla az ajtón, és indítsa el a móka. Taurus szereti gyengéd érintés, a nyak és a lassú szex – akar elég ideje, hogy élvezze a közelben. Ezért nem szükséges erotikus dolog, amit tehetünk, hogy erőt, hogy türelmetlenek, és arra kényszeríti a szenvedély. Amint a Taurus érezni a hamis izgalmat egy partner, azonnal elpárolog.

IKREK

Gemini felébred, és felizgul, ha Ön kezében. Csók minden ujját, rágni lassan, és különösen, hogy összpontosítson a belső oldalán a karok és kezek, különösen. Használja az ujjait vagy a nyelv simogassa a területen az irányt a könyök, a hónalj. Akkor biztos, hogy oka izgalom, és úgy érzi, hogy a partnere tegez örömében.

RÁK

Szexológus azt állítják, hogy a mély csók, beleértve a fogak és a nyelv vezethet orgazmus Rák. Mell is a legérzékenyebb testrész képviselőivel ez a jel. Még véletlen érintés a mell rákot okozhat erős szexuális vágyat.

OROSZLÁN

Egy személy született e csillagjegy, gerjeszti megérinti a hátán. Férfiak és nők egyaránt élvezhetik az oroszlánok, amikor partner finoman megvakarja a hátát. Gyakran izgalom alatt Lion jön bőrelváltozások: touch előjáték során, növelte a nyomást. Amint azt észleli, enyhe bőrpír – biztos lehet benne, Leo kész.

Szűz

Erogén zóna a Virgin gyomrában. Device élvezni a gyengéd masszázs köldök, az ujjak, az ajkak és a nyelv. Gyengéd tevékenységek ezen a területen fog okozni a Virgin erotikus öröm. Ne hallgasson az ágyban. És szex után Szűz szeret beszélni érzések partner.

MÉRLEG

Egyensúlyt kell kialakítani a soha nem felejti el, hogy közel a mérlegek, közel az alsó hát és fenék. I gerjeszti őket érinti, nem csak a szex közben. Ha azt szeretnénk, hogy kihívást erotikus fantáziák pikkelyek vagy sejteti, hogy azt szeretné, hogy a szex, majd járás közben valahol egy nyilvános helyen, megérintse a hát alsó részén.

SKORPIÓ

Legszenvedélyesebb összes állatövi jegy, Skorpió uzbudiće érinti a nemi szervek. Képviselői ennek a jele közvetlenül serkentik a nemi szervek (míg más megjelölések nem hiszem, hogy ez a szex előjáték nélkül, ez az egész csak most kezdik Skorpió). Képviselői ennek a jele gyakran egyenlőségjelet tesznek a szex és a szenvedély.

PONTOZÓ

Csípő és a lábak a legreálisabb erogén zóna képviselői ennek a jele. Tehát ne legyen lusta, és simogatni a testrészeket. Nyilas szereti masszázs olajok alatt intimitás és előjáték. Ezért a szex felejthetetlen lesz Nyilas, ha elkezd egy gyengéd masszázs az egész testet, különösen a lábak és a combok illóolajos masszázs vagy tejszín.

BAK

Az alhas, a hónalj és Hock fő erogén zóna ezen Horoszkóp. Kecskék szeretik, ha egy nő simogatja a mellbimbói, támaszkodva az arc, mellkas, a has és a lágyék. Bak nők biztosan izgalommal, ha szereted a térd alatt és a has alsó részén. Mindkét nemnél született jellel reagál izgalom a masszázs a hát alsó részén, alulról felfelé.

VÍZÖNTŐ

Erogén zónák Vízöntő: lábak és az ízületeket. Szex közben, válassza ki a pozíciókat, amelyek akkor legalább időnként véletlenül érintse meg ezeket a testrészeket. Képviselői ennek a jele emlékezni fog szexi helyzetét és minden gyengéd érintés előtt és alatt intimitás.

HAL

Azoknak jegyében született a Halak nagyon fontos romantikus jelenetet. Ezért a legfontosabb erogén zóna Fish – egy hely, ahol szexelni. A hal szívesen vízi környezetben, a hang a víz, akár a szex a fürdőszobában a kádban, de elég tágas kettő. A halakat felkeltette megérinti a lábát.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét