Éretlen, átlag és rothadt: Ezek a három gonoszt állatöv jel, és maradjon távol őket minden áron

Ez különösen fontos tudni, ha azt tervezi, kapcsolat vagy házasság!

Horoszkóp, hogy tartoznak a sok szó esik a karakter, megjelenését, erények és hiányosságok. Azonban van egy horoszkóp, amely nyíltan felfedi, hogy a három legrosszabb karakter a gonosz csillagok.

Szűz

Rögeszmés-kényszeres neurotikus, aki stresszoldó elszámolóház vagy megszervezése ruhát. Overkill finomkodó, ami nem túl sok nem elég. Nem tudják, hogy a szeretet, érzelem nélkül olyan, számukra ez minden a szexről. Csak a robot lehet több összegyűjtjük és hidegebb, mint a Virgin, és előbb-utóbb stab van a hátán. Meg kell gondosan elemezték, és igazolták, mint a legjobb megoldás neki.

Tehát jó darabokat, hogy akkor nem is arra utalnak, hogy a nap vagy hónap kiszámolja, hogy eljött az ideje annak, hogy megszüntesse Önnek. És csak akkor, ha ez teljesen biztonságos, felfedi az árulás.

Ezek narcissists aki csak törődnek megjelenése a tendencia, hogy a tökéletességet. Szűz nincs szenvedély, ölelés, gyengédség, melegség, a könnyek, hogy levelei vannak, mert gyászol magát, felderíti Web cafe.

Ha ez nem volt, és az ő neurotikus szorongás és rohan bele, mert az, hogy a szünetet, és elveszítik a racionalitás, akkor azt hiszem, hogy van dolgunk, egy robot. De nem, és a pillanatok elveszíti az ellenőrzést zavaros érzelmek. Ez csak egy reflex, ugrás fedelet az edény amely a nyomás kiegyenlítése a víz forrni kezd. Tiszta fizika. Igaz, hogy magát, és kizárja az összes többi ember.

Skorpió

Samosažaljevajući autodestruktivci, hogy a nyomor nem lehet csak önmagukban, hanem meg kell húzni a másik 100 ember mögött. Hogy holnap vége a világnak, akkor nem kell sokkoló, valószínűleg már találkozott szadomazochisztikus orgiák. A halál számukra nem szörnyű, de csökkent a vérben, és minden, halandók, amely rémisztő. Kövesse őket emlékmű féltékenyen birtokos pszichopata. Szex nélkül, az elmebetegek és azt képzelik, hogy készül egy összeesküvés.

Scorpions érzelmileg éretlen, durva, vigyorog, bosszúálló és elkényeztetett porontyok, akik nem tartózkodnak a semmit. Dure és dühös, mérges, sírás, harapás, abban a pillanatban te egész lény gyűlöl beleimet. Függetlenül attól, hogy az életkor, az érettség és fél, amikor mély karcolás a felszín alatt, amely elsősorban működik az intelligens, veszélyes vagy ravasz, jön érzelmileg éretlen személy az ötéves gyermek.

De nagy neheztelnek és kovácsok tervek bosszú, jöjjön vissza, ha én nem is emlékszem az oka.

Bak

Egy igazi rabszolga-mesterek, hisz a sorsban, hogy a levél, a „bocsánat” nem létezik a szókincs. Élsz melléjük egész életemben, hogy házas, de sosem lehet tudni, hogy mit kell mondani. Érzések nem tudom, hogyan kell kifejezni, hogy a szavak, hanem ehelyett „szeretlek” welcome elutasítás.

Eladták azt a társadalmi státusz. Gyávák menekülnek hanyatt-homlok, amint a kockázat nagyobb lesz. Menekül, és így a pácban van valami ők egész életükben.

Érzelmileg analfabéta. Nem lehet érzelmeket, nemhogy hogy kap vagy ad. Ők túl lassú, sötét és rossz, hogy vele érzett igazi öröm és az élvezet az élet. Távol marad a fagyos iskompleksiran gyávák.

Bak egyértelműen a legrosszabb állatöv jel, így marad távol tőle. A mindössze két százaléka az esetek történetesen mögött ezt a karaktert rejt egy jó ember, de ez nagyon ritka.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét