Astro INDEX

Energija i energetske blokade

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sve je energija i svatko od nas je dio jedne te iste univerzalne energije – osnova je od koje se polazi. Ako si zakrčimo i blokiramo protok energije, sputavamo samo svoje biće i život postaje nevolja. Uklanjanje energetskih blokada je složen proces jer u sebi sadrži zamku za vidovnjaka prvenstveno zato što se dogadja da se uklonjeni energetski blok samo premjesti na drugo mjesto u tijelu, gledano fizički.

Dakle, jedan se problem samo preobliči u neki drugi, au biti ostaje isti. Svatko od nas se brani od svijeta okolo nas, jer ga vidimo kao opasnost te tako u samom djetinjstvu stvorimo obrambeni energetski blok.

Kada se počne ispoljavati učestalo bijes, ljutnja, strahovi, kada se počnete povlačiti u sebe, očajavati, gubiti nadu, gubiti vjeru, tada se sa sigurnošću radi o energetskim blokadama. Vidovnjaci koji imaju dar vidovitosti u manjoj mjeri mogu uspješno otkloniti energetsku blokadu osobi ne morajuci pri tome svaki put uložiti sav svoj dar vidovnjaštva.

Visak je najpogodniji za pregled rada čakri ili energetskih centara u tijelu i njihovog rada ili blokade. Bioenergija na daljinu je u ovom slucaju učinkovita također, a ona je dar samo ekstra senzornih osoba.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.