EMLÉKEZTETŐ szó, amely segít a legnehezebb pillanatokban: Minden állatöv jel van saját mantra!

Ha úgy gondolja, hogy nincs kiút, hogy még soha nem volt ilyen súlyos, és nem is tudom, meg magadtól, hogyan megy, hogy a következő lépés, ne feledje: ezek a dolgok, és hamarosan sokkal könnyebb lesz.

KOS

A legtöbb ember lát Málta, mint egy növény, tele tüzes energia és elvárják, hogy mindig készen áll a cselekvésre. Be kell ismernünk, hogy szabadon, emberi lény, és nem kell, hogy megfeleljen bárki elvárásainak.

BIKA

Nem önző, ha érdekel a lehetőség. Ha keményen dolgozol, és csak azért, mert megérdemled minden kis önszeretet, hogy továbbra is fennáll, hogy növekszik benne.

IKREK

Lehet, hogy úgy tűnik, hogy minden körülötted játszott túl gyors vagy túl lassú. Azonban tudnia kell, hogy minden rendben lesz, akkor mindenki csak vegyél egy mély lélegzetet.

RÁK

Mint egy hónap, vannak pillanatok, amikor úgy érzi, sötét és apró, de akkor tisztában kell lennie azzal, hogy hamarosan újra a színpadon, fényesebb, nagyobb és erősebb, mint valaha.

OROSZLÁN

Ön egy csillag, a dicsőség nem kell még egy lépést kell tartani. Süt a saját, segítség nélkül. Pihenj és élvezd.

Szűz

Álljon meg egy pillanatra érezni. Fogadja az érzéseiket. Hallgatott szív. Meg kell találni a harmóniát a gondolat és az ösztön, hogy mindent illeszkedik a helyére.

MÉRLEG

Egyetértünk azzal, hogy nehéz elérni az egyenlőség és az egyensúly a siker, hogy érdemes minden erőfeszítést. Fejezd ki véleményüket hangosan és tisztán, és ne kérj bocsánatot.

SKORPIÓ

Nincs semmi baj néha fenntartott és titokzatos. Ez nem teszi meg becstelen ember, hanem egy szép rejtély, hogy mindenki meg akarja kitenni.

PONTOZÓ

Ön szenvedélyes, bátor szerelmeseinek kaland. Ne legyen senki elnézést a tűz ég veled. Ne légy félénk az erejét. Te gyönyörű vagy.

BAK

Ne félj a hibákat. Tanulni tőlük, és kész. Senki nem tudja megítélni téged, mindannyian emberek és minden rendben lesz.

VÍZÖNTŐ

Lesznek pillanatok, amikor úgy lesz, mert az egyedülálló jellegét, elszigetelve érzik magukat. Ön tisztában kell lenniük azzal, hogy a magány nem ugyanaz, mint a magány. Van emberek, akik törődnek veled.

HAL

Ez nem önző, hogy a mentális és érzelmi egészség az első helyen. Lesz idő kell tölteni az akkumulátorokat, és nincs semmi baj.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét