Ékszerek Jelzés: Rams megfelelnek ezüst karkötő, Taurus legtöbb korábbi smaragd

Kos

Kos, elvégre állatöv szabályok védik: cirkónium, gyémánt, arany és rubin. Abban az időben, amikor elmész egy üzleti találkozó az esély a siker és a boldogság, hogy képes növelni és a türkiz, ónix, akvamarin és topáz. Romantikus találkozások csak tárcsázni lapis lazuli, gyöngy és ezüst ékszerek. Meg kell viselni elsősorban karkötő ezüst.

bika

Te mint ékszerek, bár a bikák cselekedni, „gazdagon”, és nélküle. Emerald és jade működik a legjobban az Ön számára. Más akkor, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mit akar, ha viselni némítva hangok piros ékszer, bár néhány gránát, vagy kvarc, lehet „játszani” a. Ez mindig időben feltűnő fülbevalók és nagy klipek haját sok kúszik.

Ikrek

A fiatalos jellegét szereti a finom tónusok ékszerek. Topaz akkor nagyon illik, de talán inkább a mágikus erő zöldes türkiz titkos romantikus találkozók és a több szennyeződést kék árnyalatok üzleti találkozók.

Lesz több meggyőző a gyűjtemény a tartozás vagy a csábítás egy nyakláncot korall.

Rák

Illik hozzád ezüst ékszerek és ékszerek kék árnyalatai. Azonban, ha mozogsz egy üzleti találkozó, egy arany karkötő előre, hogy még több sikert, különösen a kombinált elefántcsont, vagy ezek kombinációja, fehér és sárga arany. Ha azt tervezi, hogy elcsábítsa, aki kapcsolatban áll külföldi, tedd egy darab ékszer malachit vagy kagyló.

Oroszlán

Arany ékszer, gyémánt, rubin, ez az Ön választása! De a bolygók bizonyos időpontokban te „határozza meg”, hogy növelje az intuíció ékszerek réz, ezüst vagy platina.

Részletek a zöld turmalin és a türkiz vagy gyűrű kék ​​zafír, csodákat tehet, különösen a titkos szerelmi ügyek és különösen akkor, ha (nem megfelelő a jel) kapcsolatos rák vagy Taurus.

Szűz

Malachit és topáz akkor egészen megfelelő. Azonban, amikor a Szaturnusz a jel, egy gyűrűt kő fekete ónix, vagy egy gránátot, hogy vonzza az ellenkező nemű nézetek

Sárga zafír vagy smaragdgyűrűt levonhatjuk a személy, hogy tetszik, és aki gyakran utazott, főleg a déli, illetve délkeleti részén a város, ahol élsz.

Mérleg

Rózsaszín turmalin és alexandrit kapsz energiát és báj szükséges, az energiát, amit teljes egészében. A jelenlegi időszakban, az egyes ékszerek zöld és rózsaszín tónusok fokozza a karizma.

Ha megy üzleti találkozók szabadon fel a gyűrűt a vörös spinális vagy réz karkötő, és az esti kirándulások medál türkiz vagy jáde. Can utánzata.

Skorpió

Black Pearl, még egy fekete csipke ruha, nagy illik hozzád. Act ellenállhatatlan Platinum ékszerek, vagy hematit gyűrű rubin. Jelenleg bolygók „hint”, amit be kell valamivel lágyabb kiválasztásában ékszerek, és jönne egy nyaklánc ezüst gyűrű akvamarin. A férfiak lenne mielőtt merészkednek megközelíteni téged.

Nyilas

Emerald és zafír – a kedvenc drágakövek, ez az időszak lehet szabadon cserélni ékszerek elefántcsont. Tökéletes segítség illik és utánzás ékszerek, valamint a gyűrű citrin, különösen az üzleti tárgyalások, és ez szerencsét hoz pénzben. Romantikus találkozások (ha van), győződjön meg róla, hogy a gyűrű gyémántokkal.

Bak

Tetszik türkiz, gránát, ónix, vagy a csábítás a malachit és jade, minden részletet vagy utánzata ezeket a köveket, minden esetben a zöld. Segít a kapcsolatot külföldiekkel. Romantikus találkozások szabad használni a vörös turmalin vagy mesterséges gyöngy fog fellépni a „finomabb” vele. Hosszú üzleti találkozók teszik darab bármilyen féldrágakövek lila.

Vízöntő

Kedvenc ékszerek terjedelmesek karkötő, lehet és alpaka, vagy tigris szeme, féldrágakövek és válassza általában türkiz. Nyugodtan viselni, még utánzás, formájában nagy medálok, lehetőleg formájában scarabs. Keleti nyaklánc formájában ezüst medálok emelni fogja a morál és a jó humor.

Este, szabadon választhat a korallok, bár még nem egy évben.

hal

A szelíd természetű általában szereti akvamarin, ametiszt és gyöngy, és akkor nyugodtan viselni az ékszert, sok ezüst láncok és karperecek. Alapvetően meg kell tájékozódni egy nyakláncot a hangsúlyt a zöld árnyalatok, mint a zöld vagy lila turmalin. Fordítson különös figyelmet a cipő flitterekkel vagy dekorációs hajában felvetett tamnoljubičastoj színű.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét