Egy nagyon szerencsés: Ez a 3 csillagos jeleit várhatóan nagy változásokat LOVE október folyamán

Derítsd ki, hogy az egyik szerencsés.

Míg októberben a csillagok általában nem lesz kedvező a legtöbb tag az állatöv, amikor a szeretet illeti, három kivételtől eltekintve. Az elvárt találkozás személy tudott elérni a hosszú távú kapcsolat, a másik visszatér régi láng, míg a harmadik ebben a hónapban jegyében az érzékiség és a szenvedély.

OROSZLÁN

A Sun, vonalzó Leo, található ugyanabban a jelek, ahol Jupiter (Nagy boldogság), október boldog hónap Lions egy csomó mezők és megkerülik a területen a szeretet. Kommunikáció és utazási hozza megújítása régi kapcsolatok, hanem hozzon létre újakat. Egész októberben Lions adja meg a különleges időszakban. Vénusz bolygó a szeretet október 18., a házba a szerelem és a szenvedély Leo. Hoz teljesítése lélek, boldogság és megvalósítása vágyak szerelmi életét. A szavak, írott vagy szóbeli, jár, mint afrodiziákum neked, és azt is, hogy lehet, és arra használják, hogy félre.

VÍZÖNTŐ

Sun, uralkodója a ház pár Aquarius, a legtöbb októberben, Jupiter (Nagy boldogság), és fényes és kíváncsi Mercury. Ön úgy fogja érezni, hogy a lélek fiatal és szüksége van egy széles kalandok és kísérletek. Ez egy nagy hó romantikus utazás, lelki utazás egy szeretett, vagy fedezze fel az új ismereteket. Ha szeretsz, egy új ember találkozhattak az utazás során, vagy bármilyen környezetben a közös érdekek, kulturális, szellemi, és így tovább. Ezzel személy lehet, hogy fix kötések, és a kapcsolat lehet hosszadalmas. Októberben tudnánk vonzani hírességek, vagy valaki a magasabb köröket vagy különleges tehetséggel.

IKREK

Szeptember 9-én, a Jupiter, a nagy boldogság, belépett a házba a Gemini szeretet és ígér egy évvel az érzékiség és a szenvedély. A boldogság eljön hozzád október folyamán. A Jupiter, a fontos hatása a nap, jelképe a vitalitás és az energia és a Merkúr, uralkodója Gemini. Ezzel a konfigurációval a lélek szomjas tapasztalni erős érzelmek és a test élvezni. Szerelem jöhet bármikor. Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy október 18-án, a Vénusz bolygó a szeretet, a házba pár Gemini, a kép a következő időszak veszi intenzív és csábító színek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét