Astro INDEX

DŽEJMS SE VRATIO KUĆI

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Reginalda – Redša Vel Johnsona televizijski gledatelji najviše pamte po sitkom seriji ‘Puna kuća’ (u originalu: ‘Family Matters’), u kojoj dobroćudni pozornik Karl Winslow trpi nestašluke malog Stevea Urkela. Sam glumac, međutim, bio je žrtva nestašluka jednog duha kada je kupio stan u jednoj zgradi u Hollywoodu.
‘Još kao dijete bio sam svjestan postojanja duhova, jer sam svog djeda koji je umro jedne noći vidio na stepenicama. Od tada mi se ništa slično nije dogodilo, sve dok nisam kupio taj stan od jednog gospodina. Nakon izvjesnog vremena počele su se događati čudne stvari, noću sam slušao razne zvukove, buku, korake nevidljivih osoba. Jedne noći probudio me je dodir nečijih prstiju po ruci i licu. Skočio sam i vidio sjenu u hodniku kako promiče, kao tamna izmaglica. To me je učinilo nervoznim i brat me je posavjetovao da odem kod jednog medija koji ima zadivljujuće sposobnosti. Ta žena mi nije postavljala pitanja, već mi je točno rekla ime majke i bake, a onda iznenada upitala: ‘Tko je James?’ Bio sam zapanjen, jer čovjek od kojeg sam kupio stan zvao se – James! Poslije seanse sam se raspitao i saznao da je on u međuvremenu umro od srčanog udara ‘, kaže Vel Johnson. Nekoliko noći kasnije, glumac je doživio dramatičan susret s duhom u svom stanu.
‘Probudio me je prasak razbijenog stakla, ne jedan, nego u seriji, kao da je nastao kaos. Otišao sam u blagovaonicu i tamo sam nasred poda zatekao veliko zidno ogledalo, čitavo i nepolupano, a na njemu, u sredini, staklenu stolnu lampu! Nisam mogao doći sebi, jer bi se ogledalo sigurno razbilo da je palo! Činilo se da je netko ogledalo i lampu tamo namjestio veoma pažljivo. Dok sam se pitao što se to dovraga događa, okrenuo sam se i ugledao Jamesa, koji je stajao u kutu prostorije i gledao u mene! Imao je istu odjeću na sebi kao kada sam ga prvi put sreo. Dok sam došao sebi, on je nestao. Nisam plašljiv, ali sam tada bio izvan pameti.
Pozvao sam svećenika da blagoslovi stan i stavio križ kod ulaznih vrata. Saznao sam da je James veoma volio svoj stan i da je bio nagovoren da ga proda, nakon čega je patio i umro. Očito, nije želio da ga napusti ni nakon smrti ‘, ispričao je Redže Vel Johnson.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.