DROP akkor infúzióval idő: Horoszkóp feltárja a nők MANE férfiak nem tud állni

Ha kezdenek csinálni, és még mindig nem tudom, elég az ő drága, vagy úgy érzi, hogy a dolgok mennek lefelé, mondhatnánk néhány hibát írunk. Szerint a horoszkóp minden karakternek megvan a megfelelő viselkedési minták, ami nem tolerálható.

Kos szereti biztonságos.

Az ember ebben a jel nem tud állni bizonytalan nőket. Kos akarja valaki, hogy szembeszálljon vele, de ha egy nő minden alkalommal lehajtotta a fejét, amikor nem értenek egyet, Kos nagyon gyorsan unatkozni.

Taurus nem a kiszámíthatatlan.

Bulls, mint a biztonság és a stabilitás, így lesz az ember ez a jel rosszul reagálnak a nők, akik kiszámíthatatlanok. Egy nő, aki állandóan meggondolja magát, és soha nem lehet tudni, mi van a rémálom.

Twins előretekintve.

Kommunikatív jelentése ezt a jelet a legfontosabb dolog, mert ćutiljive nők, akik nem tudják a szavakat a szemében a Gemini egyszerűen nem fog menni.

Rák kell mutatni érzéseit.

Mert ez annak a jele ismert, hogy nagyon érzelmes, és ennek következtében az ember Cancer reagálnak rosszul egy nőt, aki nem mutat érzéseket. Függetlenül attól, hogy csak zárt vagy teljesen érzéketlen, és hajlamos arra, hogy a kritika, Cancer lenne egy ilyen nő helyett egy hasonló magának.

Oroszlán figyelmet igényel.

Lions kell figyelmet, és bár kezdetben megpróbálja megnyerni egy nőt, aki nem biztosított, akkor im csak egy ilyen nő lesz visszataszító. Ha nem érti, hogy miért volt zseniális, akkor nem érdemli meg.

Szűz tiszta és rá fog kérdezni.

Ez a jel ad sok fontos a tisztaság. Ha nem érdekel, hogy mit autóját hanyag és szerintem ez sokkal fontosabb, hogy él, hogy a legteljesebb helyett aggódni a tisztaság lakásában egy férfi szűz biztosan nem az Ön számára.

Mérleg nem szereti érveket.

Mérlegek akar békét és harmóniát, amelyek hajlamosak a elkerülve viszály és a szembesítés. Egy nő, aki szereti a harcot a saját véleményét, és nincs probléma az emelkedő hang egyáltalán nem ezt a jelet.

Skorpió nem hazudnak.

Scorpio mindenekelőtt költség az igazság, de ha egyszer fogni egy személy egy hazugság, nincs mód átlépni rajta. A nők, akik az iszap és a nem egészen őszinte tényleg egyre idegeire Skorpió.

Nyilas nem szereti csendes.

Hajlamos kaland és a kockázat, lövészek csak nem szereti a nőket, akik akarnak menni. Egy nő, aki inkább otthon marad nézni egy filmet, talán ideális másik, nyugodtabb karakter, de Nyilas nem akar hallani erről.

Bak szereti megtakarítás

Bak nők nagyon ár, ha azok jó pénzzel. A nő, aki mindig az adósság és a kölcsön pénzt valóban az idegeimre menni Bak, aki soha nem fogja megérteni, hogy szükség van egy másik cipőt.

Aquarius ad szabadságot.

Rendkívül vonzó számukra a liberális nők nyitott új tapasztalatokra és új embereket, és azok a konzervatív im hihetetlenül öregszik az idegeket.

Fish nem fog szenvedni önzés.

Az önzés a legrosszabb hal jellemzőit, de férfi menekülni hal feje nem számít, ha úgy érzi, hogy egy ilyen nőt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét