Drága ajándékokat és masszázs vagy csak FIGYELEM: Itt van, amit a csillagok azt mondják, várják partner

Néhány Horoszkóp nagyon fordítani az partnerekkel, míg más karakter ne várja, hogy emelkedik az ég, hogy kifejezzék szeretetüket. Lehet, hogy nagyon sokat jelentenek, de akkor nem mindig felel meg

1. Kos

Kos akar romantikus és egyenrangú kapcsolat. Azt hiszi, hogy szükség van időközönként beállítja partner és ajándékokat, de nem túl sokat, hogy a kapcsolat nem alakítható materializmus.

második bika

Taurus szereti kényeztetni a partnerét, de a stílus egy kicsit más. Ahelyett, hogy ajándékokat és masszázs, megmutatja a szeretet révén a támogatást, ellátást és a felelősség. Vele érezni fogja igazán szeret.

3. Gemini

Nem kellene várni a királyi bánásmódot. Ez lesz a kezed, és hogy szeretlek, de állandóan csípés nem birodalmát. Azt hiszi, hogy az ilyen dolgok unalmas és különleges meglepetés tartott csak különleges alkalmakkor.

4. Rák

Rák szereti elrontani a partnere, és adtak neki mindent, amit akar. Ő függ csókok és meleg szavakkal, hogy lesz cserébe. Nem számít, mi az, hogy azt szeretné, hogy partnere a rák minden bizonnyal teljesíti ezt a vágyat.

5. Lion

Leo élvezi a figyelmet, és pat, így biztos, hogy ez is alkalmazni kell a társa. Várják a sok ajándék és ízléses vacsorát. Leo tudja, mit kell tenni, hogy segítsen társának boldog volt.

6. szűz

A férfi jegyében született Szűz nem fog semmi különöset, hogy megmutassa, milyen adsz neki különleges, de a finom gesztusok és a figyelmesség fogja mondani minden. Ön egy hercegnő neki, és érezni fogja, ahogy kinyitja az ajtót, húzza ki a széket vagy ha küld üzeneteket édes, amelyben beszél a gondolat, hogy. Nagyon édes és szép.

7. Mérleg

Mindannyian tudjuk, hogy a mérleg találkozni akar más emberek, de ő nem fog csípés minden alkalommal csak azért, mert keres. Szép fogja kezelni szeretettel, de akkor nem piedesztálra.

8. Scorpio

Férfiak jegyében született Skorpió intenzív és nagyon szenvedélyes. Bár lehet, hogy királynő, a legjobb, hogy ne várjunk túl sokat tuning. Ezek nem hajlamos a romantikus, fantáziadús gesztus, de ha annyira imádjuk az ágyban, mint egy királynő. Minden figyelmét és a dicséretet događaće közben intim pillanatokban, és akkor lesz igazán érezni, hogy mennyit jelent neki. Más esetekben figyelembe kell venni az egyenlő magukat.

9. Nyilas

Nyilas kalandos és szeret játszani. Alkalmanként szereti az édes ajándékok és kirándulások. Azt akarja elérni erős kapcsolatot, és a kapcsolat nem akarja érezni, mint egy dajka.

10. Bak

Bak tűnik komoly, de valójában nagyon puha. Ő leborulnak és adja meg azt a luxust, amit megérdemel az életben. Ez az ő módon mutatja elkötelezettségét.

11. Vízöntő

Aquarius fontos mély kapcsolat és az igaz szerelem. Ő adományozta felületes dolog. Azt akarja, mind befektetni egyenlő erőfeszítést egy kapcsolatban, és azt akarja, hogy vele, mert ő, nem azért, mert az anyagi dolgok.

12. Hal

Fish mindent megtesz, hogy megkapják a partnerika érzett különleges. Nem fukarkodik, amikor a romantika. Álmodozó víziók sokat várnak a csokrok, ízléses vacsorát és hirtelen utazások. Nem számít, mennyire elfoglalt, hím halak mindig veled. Ő nagyon figyelmes. Úgy fog tenni minden tőle telhetőt, hogy megmutassa, képes arra, hogy boldog légy.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét