Astro INDEX

Dolazak Antikrista-Da li je već ovdje?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Antikrist je, po dopuštenju Božijem, posebno oružje vraga, lažni dvojnik Spasiteljev, koji će se javiti pod maskom Krista (poričući ga), težit će zauzeti Kristovo mjesto, da ga prihvate kao Njega. ‘… i (dok) ne pokaže se čovjek bezakonja, sin pogibli, koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sjesti u crkvi Božiojoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog … kojega je dolazak po činjenju sotoninu sa svakom silom i znacima i lažnijem čudesima, i sa svakom prijevarom nepravde među onima koji ginu … ‘(2. Sol. 2: 3-4: 9-10)

Protojerej Grigorije Djačenko piše: ‘Apostol Ivan u Apokalipsi predstavlja Antikrista u liku’ zvijeri … kojoj dade zmija silu svoju i prestol svoj, i oblast veliku … I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime njegovo, i na kuću njegovu, i na one koji žive na nebu ‘(Otkr. 13,2-6). Budući po svom duhu, duboko plaom i potpuno potcinjenom sotoni, jedno sa ovim posljednjim – Antikrist, kako ga predstavljaju apostoli Pavao i Ivan, nesamo što će sam, kao sotona, biti otvoreni protivnik i Hulitelje Boga i svih svešteno, nego će i postaviti sebi cilj da sve ljude skrene sa puta istinskog bogopoštovanju, natjeravši ih da umjesto Boga i svega božanskog postave sebe same za Boga, pa će on sjesti u crkvi Božjoj kao Bog, pokazujući sebe da je Bog ‘.
Sv. Ipolit, episkop rimski kaže: ‘Zapravo, u svemu želi da se izjednači sablaznitelj sa Sinom Božjim. Ako Krist lav, lav bi da je i Antikrist. Krist je car svega nebeskog i zamaljskog – carem će (ali samo na Zemlji) biti i Antikrist. Spasitelj je označen kao janje – i ovaj će se pokazati kao janje, iako će iznutra biti vuk. Spasitelj je bio obrezan – i ovaj će se na sličan način javiti kao obrezan. Hristo je poslao apostole svim narodima – i ovaj će na isti način poslati lažne apostole. Onima koji vjeruju u Njega, Krist je dao dragocjeni i životvorni križ – i onaj će na sličan način dati svoje znamenje. U čovječjem liku javio se gospod – i onaj će na isti način doći u liku čovjeka. Iz židovske sredine ponikao je Krist – i onaj će se roditi među Židovima. Pokazao je Krist vlastito tijelo kao hram i oživio ga trećeg dana – i onaj će obnoviti hram, ali onaj od kamena u Jeruzalemu ‘.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.