Astro INDEX

David Beckham-Opsesivno-kompulzivni poremećaj (OCD)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Popularni Becks više puta je izjavio da se njegov poremećaj može okarakterizirati kao ozbiljniji oblik. Neparni brojevi u njemu izazivaju nelagodu (što je neobično, ako se uzme u obzir da je njegov broj u Manchester Unitedu i reprezentaciji bio sedmica), kao i stvari koje nisu simetrično raspoređene. Beckham opsesivno rjeđa stvari po kući, pa i hotelskim sobama diljem svijeta, prema “svojoj” ideju simetrije, za što je njegova supruga Victoria rekla da ponekad može biti “izluđujuće”. “Njegova odjeća mora biti složena po bojama, hrana i piće u frižideru imaju neki svoj sustav rasporeda, i sitnice i ukrasi na stolovima moraju biti precizno raspoređeni”, rekla je ona u jednom intervjuu.

Charlize Theron
Ova oskarovka priznaje da pripada grupi koju opsesivne misli drže budnom noćima. “Moj problem su ladice i police, naročito kuhinjski elementi. Ne volim stvari možda u sebi kriju kaos koji se ne vidi. Ležim ponekad u krevetu i ne mogu zaspati jer me “gricka” misao da sam u nekom od kuhinjskih elemenata vidjela nešto što tamo ne bi trebao stajati, pa ne mogu da se smirim dok ne odem provjeriti “, rekla je Teronova.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.