Dame válassza neki a házastárs és akkor soha nem bántam meg

Minden embernek megvan a maga erősségei és gyengeségei, hogy egyedi, de a terület szakértői az asztrológia úgy vélik, hogy a helyzet a bolygók és a zodiákus jel, és ez hogyan befolyásolja a személy karaktere

Ennélfogva, ez a tanítás lehet megkülönböztetni egy karaktert, hogy ha úgy dönt, a férj, akkor soha nem bántam meg!

Mint férj, állítólag Taurus van a legjobb tulajdonságait a karakterek a Zodiac! Gyengéd volt, jószívű és hűséges. Ez soha nem fog hanyagolja el az otthon és a család bármely más érdekeit.

Ez nem egy álmodozó, és nem ígérnek tornyok és várak, de mit ad teljes szívünkből. Az otthoni átalakul egy kényelmes és meleg sarokban. Nőies és okos nő úgy érzi, a teljes erejével gyengédség és a gondozás, az érzékiség és a szeretet.

Man Taurus rendelkezik kitartás és kitartás. Ha valami akar lenni, és. A tapasztalat és a saját tapasztalat az egyetlen kritérium ez az ember. A szellemi világ és az élet általában le a földre (a elem), konkrétabb, lefordítja az absztrakt az anyagban.

Ne essen bele extravagáns, de amikor a személyes elégedettséget, széles kezét.

Taurus igazán ideális férj, teljes figyelem, türelem, gondoskodó. Biztosítja a pénzügyi biztonság és teljesíti a kívánságait. Szenvedélyes és ennivaló, de reális és igaz ember. Ő ismert, mint egy nagy nőcsábász, de a házasság minden változik. Akkor lesz nagyon hűséges.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét