DAME sem sikerül: Ha a partner EZT jegyben, soha akkor nem elvenni

Sok férfi nem szívesen feleségül, és azon szándékukat, hogy útnak ebben a közösségben is befolyásolni és állatöv jel.

Az állatöv következő állatövi nem szívesen ezt a lépést az élet …

Ikrek

Bájos és nakolenjeni flörtöl, Gemini nincs probléma, hogy vonzza a figyelmet az ellenkező nemű. Ezek az intelligens, nagyon kommunikatív és kreatív, és ezek sok érdeket és a sokoldalúság kíváncsivá sok.
Tagjai ennek a jele, hogy nagyon magas szintet, amikor az ellenkező nemű a zaintrigiraće érdekes és sokoldalú ember, aki sokat fog megértése az ő életmódját, sőt az alkalmi flört. Gemini házasság gyakran tekintik a rendszert.

Nyilas

Nyilas szereti a szabadság, és ez az oka annak, hogy gyakran menekül a házasság. Azt akarják, hogy a szerelem a hosszú távon, hogy ez a barátságról vagy érzelmi kapcsolat, de anélkül, hogy bármiféle korlátozás, hogy megszelídíteni. Rendkívül gyengéd tekintetben és társa kap teljes figyelmét, és nagyon tetszik neki az erős és független nő.

Vízöntő

Bármennyire is álmodott a biztonságos kikötő, a férfiak született a Vízöntő jegyében valójában individualisták. Szabadság és függetlenség nagyon fontos neki, és amikor egy kapcsolatban úgy érzi, bármilyen nyomást, indul fokozatosan távolodik. Mivel a nagyon šartmantan, az életben sok link. Azonban, amikor szerettem őt teljesen átadás, kész a figyelmet lehajtotta a kiválasztottak. A másik kérdés az, hogy mennyire telik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét