Dame Menekülj EZEK: Ezek állatövi rossz férjek

Vannak férfiak, akik egyszerűen nem készült házasélet.

Ha azt szeretnénk, hogy hagyja abba a „csomó”, célszerű lenne, hogy megtudja, mit mondanak az Ön által kiválasztott egyes csillagok. A házasság nem olyan egyszerű, főleg, ha egy közösségben éltek a rák, Skorpió, Halak vagy Kos.

A négy karakter kerülnek a legrosszabb férjüket, és megtudja, miért:

RÁK

Családi élet a rák általában nem könnyű! Bár a férfi tagjai ennek a jele, nagyon érzelmes, ritkán fogsz mutatni, nemhogy mondjuk. A férfi a Rák működik hideg és közömbös, de belül ez megtöri az érzelmi vihar. Ez ahhoz vezethet, hogy nagy viták, egy hölgy, aki mellette soha nem lesz teljesen biztos az érzéseit. Bár a család típusú és sok órát töltenek az otthonában, rákok gyakran ingerlékeny és sokkal nag. Ezek többnyire hű a feleségeik, de nehéz kielégíteni.

SKORPIÓ

A férfi született jellel kell lennie a meghatározó. Nos kijöttök csak akkor, ha elfogadja, hogy ő a vezető, és akkor hű társa. Amint azt szeretné, hogy az egyenlő Scorpio fog változni viselkedését. Egója nem bírja, hogy a nő sikeresebb, mint neki, így lesz a házasság működik tökéletesen, ha úgy dönt, hogy él az árnyékát. Féltékeny és birtokos, és amint azt gyanítja, hogy az ő választottja nézett a másik férfira, azonnal a probléma merül fel. Másrészt, ő hajlik magasztalta minden nő, aki jön.

Szűz

Férfiak született jellel „beteg” aprólékos és minden a helyén kell lennie. Ők készen napig nem beszélt a feleségével, csak azért, mert ő nem játszik mat üveg alatt. A férfi A Szűz jegyében hű társa, de nem valami túl izgalmas. Mint szülő nagyon kritikus, házsártos és hideg. Siker házasság (valamennyire) csak akkor lehetséges, ha a kiválasztott egy hasonló jellegű.

KOS

Kos és makacs impulzív házasság. Úgy néz ki, hogy valaki gyengébb természet, aki képes megvédeni, és kápráztassa férfias tulajdonságait. Azt akarja, hogy egy vezető, és ha a jobbik fele nem fogadja, a konfliktusok elkerülhetetlenek. Ez az egyik oka annak, hogy a házasságok Ráfut gyakran boldogtalan, de ez a hatás és egyéb tényezők. Az egyik a tendencia impotencia. A másik az a tendencia, hogy az átmeneti szerelmi ügyeit. A keresés a Star Sign for ideálok gyakran oka a házastársi hűtlenség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét