Astro INDEX

DA LI SE BIOENERGIJA MOŽE RADITI NA DALJINU?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Da, naravno. To je dokazano tisućama godina prije Nikole Tesle, a on je to potvrdio u svojim eksperimentima. Zapravo, on je jedan od glavnih krivaca za veliku ekspanziju bioenergije na prostoru Amerike i Europe. Inače, Tesla nije bio naklonjen klasičnoj medicini jer je vjerovao da ona više šteti nego što koristi. I sam je, nakon što ga je jednom automobil udario, odbio ići kod liječnika, a liječio se svojim uređajima na bazi elektromagnetskog zračenja.

To što se bioenergija može raditi nekom na daljinu ne znači da to svi mogu raditi, jer jedno je fizičko-materijalno svojstvo valova da se odašilje na daljinu, a drugo je nečija sposobnost ili nesposobnost da to radi, što ostavlja puno prostora diletantima i šarlatanima da na prijevaru zarade nešto novca.

Tu je za Vas, naša Bjela Dama, bioenergija na daljinu, pozovite je na neki od brojeva telefona našeg astro centra.

Specijalnosti: Ljubav – Brak, Novac
Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Karte

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.-Bjela Dama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.