Astro INDEX

DA LI JE SVE SAMO OPTIČKA VARKA?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tajanstvena pojava na Oldnes Roadu u Halesovenu predmet je interesovanja Paraistraživačkog društva, koje u West Midlendsu postoji već 22 godine, i čiji je predsjednik David Taylor izjavio: ‘Mada ljudi koji su prijavili viđenja nisu uglavnom doživjeli udes, bili su toliko blizu da su morali skrenu vozilo pored aparacije i da se zaustave na drugoj strani ili na pločniku. Nije isključeno da su vidjeli nešto ‘.
Na pitanje je li možda riječ o nekoj vrsti optičke varke, Taylor doduše ne odbacuje u potpunosti takvu mogućnost, ali podsjeća da se na tom mjestu dogodio niz incidenata i da su svi koji o tome svjedoče vidjeli istu stvar. A to je djevojčica u dobi od tri do pet godina, u odjeći koju namah prepoznaju da pripada viktorijanskom dobu, tako da je teško pretpostaviti kakva bi ‘optička varka’ morala biti u pitanju pa da se ponavlja iz slučaja u slučaj?
Jimmy Len, koji stanuje u blizini uklete prometnice, kaže: ‘Dogodio se veći broj nezgoda na tom putu, i ne bih bio iznenađen da je njihov uzročnik sablasna figura. Mi ne znamo zašto se to događa, ali je ona vjerojatno razlog zbog kojeg je to mjesto postalo ‘crna točka’. Policija u West Midlendsu, naravno, uzdržava se od davanja komentara da li je u pitanju natprirodna pojava, a kao najnovije udese pominje jednog motociklistu koji se sudario s automobilom u studenom, kao i drugu priliku u kojoj je žena nakon što se slupala na istoj dionici završila u bolnici.
Počela je i polemika na stranicama tiska, i petnaestak čitatelja iznijelo je u međuvremenu svoje mišljenje, a neki od njih sumnjaju da je u pitanju duh i, shodno onome što u današnjem vremenu opterećuje misli prosječnog Britanca, za nesreće optužuju čak i – fundamentaliste! ‘Ne vidim razlog zbog kojeg vozači obilaze oko aparacije i penju se na pločnik’, navodi se u pismu, ‘jer se ona pojavljuje van puta i vjerojatno ih zaustavlja da ne bi udarili u drvo. Ako ste toliko loš vozač da se s puta usmjerite prema petogodišnjoj djevojčici, onda vam treba oduzeti dozvolu.
Ona je vjerojatno dijete fundamentalista, jer oni vole da se oblače u odjeću iz viktorijanskog vremena ‘, piše jedan od čitatelja. Drugi, koji je profesionalni vozač već 40 godina, kaže da je za to vrijeme vidio mnogo čudnih stvari na cestama, ali da su prevelika brzina i slabi refleksi vozača najčešći uzrok nezgoda i da zbog duhova – ne treba previše brinuti!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.