Csillagok megtalálni a szerelmet: Discover, amit a férfi igényeit a hónapot, amelyben született

Mindazok, akik hisznek az asztrológiában talán néha vajon tudott segíteni nekik felfedezni az ideális partner. Összehasonlítva a hónapot, amelyben született, akkor felfedezni, hogy milyen ember is az Ön számára.

JANUÁR

Az ember előbb-utóbb bekövetkezik, de el kell ismerniük az erős ambíció és a munka szeretete. Ezért van ilyen, és magad. Tudod, hogy ki van az álmok és biztonságos lépéseket ezek eléréséhez. Ezért van szüksége, aki képes lesz arra, hogy együtt fut, és remélem, támogatni fogja. Csak egy ilyen ember nem fog megijeszteni az erős természet és a vágy a sikerre.

FEBRUÁR

Tekintettel arra a tényre, hogy nem lehet előre megjósolni, és tele van élettel, amire szükség van a beteg, hanem egy furcsa ember. Valaki, aki szeretni fog, ha te vagy a hangulat, hogy csatlakozzanak az út az ismeretlenbe, ha nyugodt, megfontolt és sebezhető.

MÁRCIUS

Megérdemled, aki kezelni fogja, szerelés. Tekintettel arra a tényre, hogy van valaki, aki tud együtt érezni másokkal, hogy őszinte és okos -, hogy kell a tökéletes ember. Légy türelmes, és lesz, aki fogja állítani az első helyen, ha imádni minden minőségben és nem fordulhat elő, hogy neki, hogy használja.

ÁPRILIS

Várja meg, amíg az, aki beleszeret a egyediségét. Tőle sokan elmenekültek, és sokan attól tartanak, hogy nem akarja elrejteni az érzelmeket, hanem az, aki az Ön számára lesznek benne ahhoz, hogy maradjon.

LEHET

Kell valaki, aki nyomon tudja követni a tempót. Mint az a személy kivételes hangsúlyt, motívum és a szenvedély, akkor nem kell valakit, aki kitartóan mögött többiek. Ez teljesen helyénvaló, hogy minden te vezeted az életed, de te ugyanabban az időben ott egymásnak és a jókedv nem lennél jobb és sikeresebb.

JÚNIUS

Kell valaki, aki nem lesz probléma, hogy érzelmileg teljesen nyitott, és ha nem megijeszteni a biztonsági rést. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy valaki a váll sírni vagy javítására minden második életét tönkre. Kell valaki, aki szeret téged, mint te őt.

JÚLIUS

Szüksége van egy ember, aki szeretni fogja, hogy légy önmagad. A természet olyan, hogy vonzzák a körülötted minden, mert megérdemli, aki kellően biztos magában, és hogy ő nem bánja. Nem kell valaki, aki megmondja, hogy „egy kicsit megnyugodni,” érezte volna magát jobban magáról.

AUGUSZTUS

Mert, az, aki nem fél, hogy őszinte legyek, aki megmondja, még mit nem akar hallani. A személyiség sok modell és azokkal a jellemzőkkel, egy igazi vezető, ezért szükség van egy elég erős ember, aki nem engedi, hogy nem csak, amit szeretne, különösen a futófelület rajta. Ami nem jelenti azt, hogy nem lesz büszke rád. Egyszerűen, akkor tartsa meg a mérleg.

SZEPTEMBER

Soha nem akarom, hogy hagyja abba, hogy új dolgokat tanulni, és átveheti az új tapasztalatokat. Ezért szükség van egy partner, hogy nem akadályozzák. De valaki nem lesz nehéz, hogy egy kicsit több erőfeszítést nem karcos mélyen a szíved.

OKTÓBER

Van annyi szeretet és a jóság, hogy az emberek gyakran vesznek. Ezért az ember azonos vagy hasonló jellemzőkkel, hogy az életben hozott még öröm és a szeretet, nem a fájdalom és a szenvedés.

NOVEMBER

Rendkívül dolgozik és kreatív, de néha tudni kell és visszavont és csendes. Ezért van szükség egy ember, aki szeretni fogja az összes oldalon, és aki mindig megpróbálja úgy érzi, nyugodt. Ellenőrizze a személy, aki szeretni fog, ahogy van.

DECEMBER

Kell valaki, aki mindig készen áll a párt. Ön vidám ember tele van energiával, és akkor kell valaki, aki ösztönzi, hogy az ilyen és fejlesztése, nem valakit, aki fék. A férfi, aki szeretni fog az ész és buta jellegű, de akkor kellően súlyos, ha szükséges. Először is, az Ön számára, aki meg tud nevettetni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét