Astro INDEX

Crveni granat-Granat tradicionalno štiti i čuva djecu kada idu na plivanje ili su blizu vod!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prema mitu, granat je osvjetljavao Noinu arku danju i noću za vrijeme kiša i crnih oblaka. Njega su nosili križari, koji su vjerovali da će im on osvjetljavati put do kuće. U srednjem vijeku almadinski granat je korišten u nakitu, kao iu crkvama i prozorima hramova.
Granat je kamen koji štiti od lopova koji namjeravaju ukrasti vaše dragocjenosti, ideje ili uspjeh na poslu. On pomaže da se prevaziđu blokade kod pisaca, kao i nedostatak ideja na bilo kojem polju rada.
Granat tradicionalno štiti i čuva djecu kada idu na plivanje ili su blizu vode. Koristite granat ukoliko životinja nije sretna zato što ostaje u kući dok njezini vlasnici odlaze na posao.
Fokusirajte se na granat da dobijete ono što strasno želite: posao ili kreativnu avanturu. Nosite jedan kao psihički štit na mjestima prepunim ljudi ili kada ste ranjivi.
Granat je kamen koji puni energijom i regenerira. Probudit ono što je dugo uspavano u vama. Donijet će ponovo strast i umjetnost uživanja. Pojačava plodnost i potenciju, razvija strast i hedonizam. Štiti od vanjskih opasnosti i nosi se kao zaštitni talisman. Dobro je imati ga u kriznim vremenima, kada se čini da nemate izlaza.Granat pojačava učinak drugih kristala i čisti negativnu energiju iz čakri. Pomaže vam napustite stare i beskorisne ideje i modele ponašanja. Otklanja inhibicije i tabue i daje samopouzdanje. Razvija intuiciju i omogućava potpuno sagledavanje samog sebe i drugih ljudi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.