Crveni granat-Granat tradicionalno štiti i čuva djecu kada idu na plivanje ili su blizu vod!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema mitu, granat je osvjetljavao Noinu arku danju i noću za vrijeme kiša i crnih oblaka. Njega su nosili križari, koji su vjerovali da će im on osvjetljavati put do kuće. U srednjem vijeku almadinski granat je korišten u nakitu, kao iu crkvama i prozorima hramova.
Granat je kamen koji štiti od lopova koji namjeravaju ukrasti vaše dragocjenosti, ideje ili uspjeh na poslu. On pomaže da se prevaziđu blokade kod pisaca, kao i nedostatak ideja na bilo kojem polju rada.
Granat tradicionalno štiti i čuva djecu kada idu na plivanje ili su blizu vode. Koristite granat ukoliko životinja nije sretna zato što ostaje u kući dok njezini vlasnici odlaze na posao.
Fokusirajte se na granat da dobijete ono što strasno želite: posao ili kreativnu avanturu. Nosite jedan kao psihički štit na mjestima prepunim ljudi ili kada ste ranjivi.
Granat je kamen koji puni energijom i regenerira. Probudit ono što je dugo uspavano u vama. Donijet će ponovo strast i umjetnost uživanja. Pojačava plodnost i potenciju, razvija strast i hedonizam. Štiti od vanjskih opasnosti i nosi se kao zaštitni talisman. Dobro je imati ga u kriznim vremenima, kada se čini da nemate izlaza.Granat pojačava učinak drugih kristala i čisti negativnu energiju iz čakri. Pomaže vam napustite stare i beskorisne ideje i modele ponašanja. Otklanja inhibicije i tabue i daje samopouzdanje. Razvija intuiciju i omogućava potpuno sagledavanje samog sebe i drugih ljudi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.