Crvena boja je poznata kao boja ‘života’ i može simbolizirati hrabrost, strast i emocionalne odnose-Utjecaj boja u feng shui-u

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Crvena boja predstavlja energiju Vatre prema feng shuiu. Vatra je uvijek bila simbol božanske energije, a može biti i destruktivna i kreativna. Crvena predstavlja energiju sunca i života. Uravnoteženi feng shui vatrenih elemenata u domu će donijeti radost, uzbuđenje i jaču seksualnu želju. Prema feng shuiu, energija crvene boje donosi strast, uzbuđenja i slavlja. Crvena je boja sreće u Kini, u Indiji to je boja sreće u braku, a simbolično je boja ljubavi, romantike, hrabrosti i strasti na Zapadu. S ‘obzirom da spada u element Vatre, crvena je odlična za korištenje u Južnom području doma.
Crvena boja je poznata kao boja ‘života’ i može simbolizirati hrabrost, strast i emocionalne odnose. S obzirom da je boja ‘života’, crvena označava snagu i vitalnost, naše najdublje ljudske emocije. Ona povećava entuzijazam, potiče povjerenje i djelovanje, pruža osjećaj zaštite od straha i tjeskobe. Crvena boja predstavlja korijensku čakru i karmičku snagu. Korenska ili bazna čakra nas povezuje s univerzalnom energijom. Crvena boja se odnosi na planet Mars, element Vatre, smjer juga i horoskopski znak ovna. Crvena boja ima duboku emocionalnu i duhovnu konotaciju. Ova boja predstavlja energiju, djelovanje, impulzivnost, strast, ambicije, moć, seksualnost, pojačava vitalnost, inspiraciju i potiče motivaciju. Crvena je također karakteristična za potisnutu agresiju, napetost i fizičku snagu. Povezana je s našom seksualnom energijom, odnosi se na senzaciju užitka i donosi fizička uzbuđenja. Kroz ljudsku povijest, crvena boja je imala veliki značaj i utjecaj na fizičke, emocionalna i duhovna uvjerenja. U kineskoj kulturi, boje se podudaraju s pet osnovnih smjerova i elemenata i četiri godišnja doba. Crvena je povezana s vatrom, smjerom juga i letom. Također je povezana sa srećom u Kini. Nošenje crvene boje označava nekoga tko je vitalan i energičan. Crvena boja predstavlja ljepotu u mnogim kulturama i tradicijama. U Indiji, crvena oznaka na čelu donosi sreću. U hinduizmu ona simbolizira život, radost, energiju i kreativnost. Crvene amajlije su nošene u mnogim kulturama da bi produžile život. Ova boja potiče vitalnu životnu moć i ohrabruje u postizanju uspješnih rezultata. Osobe kojima je ova boja omiljena su često vrlo strastvene i motivirane u postizanju svojih ciljeva i želja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.