Astro INDEX

CRNA MAČKA I NESREĆE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Korijen ovog vjerovanja je u Engleskoj. Kralj Charles I je toliko volio svog ljubimca, crnog mačka, da je naredio da ga čuva posebna straža. Onoga dana kad se mačak razbolio i uginuo za vladara je sve pošlo naopako, pa je već sljedećeg dana izgubio vlast i bio uhićen. Od tog događaja stvorena je legenda po kojoj su crnim mačkama pripisivane mistične moći.
Ove životinje čuvane su i na brodovima moreplovaca, iu domovima, a njihovo kretanje, vjerovali su, određivalo je sudbinu i broda i mornara. Daljnji razvoj vjerovanja uobličio je ono što je i danas rašireno kod mnogih naroda, pa i našeg. Onoga dana kad se mornar pripremao za put, ukućani su gledali kakvu će mu sreću proreći crna mačka, jer se vjerovalo da ona zna što ga čeka. Ako bi krenula od njega ka vratima, simbolično mu pokazujući put, bio je to dobar znak i on je polazio bezbrižan, ali ako bi mu presjekla put, to je značilo da ga na putu čeka nesreća. Također, postoji vjerovanje da je crna mačka bila pomoćnik vještice i da se poslije sedam godina pretvarala u nečastivog. Tako je crna mačka, polako, ali sigurno postajala simbol nesreće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.