Astro INDEX

Crna boja se odnosi na element Zemlje-Utjecaj boja u feng shui-u

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Crna boja simbol misterije i sofisticiranosti, ona posjeduje energiju snage i zaštite. Ova boja pripada elementu vode. Iako ona može prenijeti osjećaj težine, ako se koristi u velikim razmjerima, crna boja je neophodna u feng shuiu uzemljenja elemenata. Najbolji pravci za crnu boju su sjeverni (voda), istočni (drvo) i jugoistočni (drvo). Ovu boju treba izbjegavati u južnom (vatra) području. S obzirom da je crna boja stabilnosti, ona može biti snažan feng shui lijek za korištenje u sjevernom području vašeg prostora za privlačenje uspješne karijere.
Crna boja se odnosi na element Zemlje. U kineskoj kulturi, crna boja je povezana s vodom, zimom i sjeverom. Indijanci vjeruju da je crna boja dobra, jer je to boja tla, koja daje život. Ova boja simbolizira nesvjesno, nepoznato, skrivene stvari i misterije. Ona također predstavlja neriješene ili uskraćene ambicije. Osobe koje imaju averziju prema crnoj boji obično imaju strah od nepoznatog. Osobe koje vole nositi crnu boju su odlučne, disciplinirane i samouvjerene. U terapiji s bojama, crna boja pomaže u snižavanju krvnog tlaka. Crna boja u snu predstavlja završetak određenih faza u našem životu, a također može ukazivati ​​na skrivene želje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.