CERES / Skrivena lica boginja-asteroida

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ceres poznata i kao Demetra, najveći je od glavnih asteroida koji se koriste u astrologji. Predstavlja brigu, odgoj i odgajanje, vrlo slično kao kod Mjeseca, mada Mjesec prije ima ulogu odgajanja beba i male djece, dok se kod Ceresa to više odnosi na stariju djecu i brigu o odraslim osobama. Ona je Majka Zemlja. Ona nam govori io našem odnosu prema našim roditeljima i djeci, vezi između majke i djeteta. Predstavnik je dječje ljubavi. Također predstavlja patnju koja dolazi zbog ovisnosti i odvajanje. Povezana je i sa drugim stvarima kao što su samopoštovanje, plodnost i ciklusi u prirodi.
Tamo gdje se nalazi Ceres u natalnoj karti tamo ćete osigurati udobnost i bezuvjetnu ljubav, kao i tamo gdje se vaše potrebe za to nalaze. U tranzitu, pokazuje sadašnje potrebe za ove stvari.
Ključne riječi i čime vlada
Briga, djeca, dijeljenje, dijeta, gajenje, hrana, hranjenje, ljubav, majka, odvajanje, plodnost, poremećaji prehrane, privrženost, rađanje, rasplođavanje, rast, samopoštovanje, samovrednovanje, tuga, utjeha, odgoj, ovisnost, biljke, hortikultura, hrana , obrađivanje zemlje, poljoprivreda, sjemena, trave, uzgajanje, vrtlarenje, žetva, žitarice

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.