Astro INDEX

CERES / Skrivena lica boginja-asteroida

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ceres poznata i kao Demetra, najveći je od glavnih asteroida koji se koriste u astrologji. Predstavlja brigu, odgoj i odgajanje, vrlo slično kao kod Mjeseca, mada Mjesec prije ima ulogu odgajanja beba i male djece, dok se kod Ceresa to više odnosi na stariju djecu i brigu o odraslim osobama. Ona je Majka Zemlja. Ona nam govori io našem odnosu prema našim roditeljima i djeci, vezi između majke i djeteta. Predstavnik je dječje ljubavi. Također predstavlja patnju koja dolazi zbog ovisnosti i odvajanje. Povezana je i sa drugim stvarima kao što su samopoštovanje, plodnost i ciklusi u prirodi.
Tamo gdje se nalazi Ceres u natalnoj karti tamo ćete osigurati udobnost i bezuvjetnu ljubav, kao i tamo gdje se vaše potrebe za to nalaze. U tranzitu, pokazuje sadašnje potrebe za ove stvari.
Ključne riječi i čime vlada
Briga, djeca, dijeljenje, dijeta, gajenje, hrana, hranjenje, ljubav, majka, odvajanje, plodnost, poremećaji prehrane, privrženost, rađanje, rasplođavanje, rast, samopoštovanje, samovrednovanje, tuga, utjeha, odgoj, ovisnost, biljke, hortikultura, hrana , obrađivanje zemlje, poljoprivreda, sjemena, trave, uzgajanje, vrtlarenje, žetva, žitarice

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.