Capital állatöv jel: Születési feltárja, amelyek leginkább hasonlítanak LEGENDS Belgrád!

A csillagok mutatják, hogy ha a legenda a szerb főváros hasonlít, de rajtad múlik, hogy akkor is megy a nyomában, hogy a Belgrádban.

21.3. – 20.4. – Margita Stefanovic, zenész / Momo Kapor, író és festő

Ön egy tüzes szónok és a szenvedély sérülést és túlterheltek. Fiery vannak, kemény, nem tudom, hogyan kell irányítani az érzéseit. Az akarat erős, akkor fanatikusok igazság. Őszinte Ön, tisztelt, igaz, idealisták gondolkodás nélkül futott a veszélybe. Ha nem tetszik, hogy valaki keverni a munkát. Ez jellemzi és az ambíció és merész értelem. Női meghatározásával jellemezzük, és egy bizonyos veszi az agresszió és a férfiak voltak élettel teli, nyitott és bátor.

21.4. – 20,5. – olajok Ivanjicki, festő / Vlada, zenész

A legfontosabb jellemzője melankólia. Ön gyakran fenntartott, de nagyvonalú és toleráns. Ápolása szokatlanul mély érzéseket, vallási és következetes. Nem tetszik, intrika és a kockázatvállalás bármilyen. Hajlamos érzés helyett érvelés. A nők tisztában vannak annak erőssége és minősége, valamint a férfiak büszkék, büszke és sokáig emlékezni sértéseket.

21.5. – 20.6. – Olga Karađorđević, Princess / Boba Stefanovic, énekes

Te türelmetlen, és tele van nyugtalanság. Bár egyesek szerint, hogy gyáva vagy, akkor csak számított esélyeit, és gondolja át, mielőtt bármilyen döntést. Élénk vannak, világos, bizalmatlan és találékony. Ön nagyon reális. Hát te a hangulat és nagyon kommunikatív. Ha nem tetszik, hogy egyedül, és a legboldogabbak, ha utaznak. Női győztes a szépség és jóság, a férfiak jó tárgyalópartnerek és hajlamosak art.

21.6. – 22,7. – Milunka Savic szerb heroint a balkáni háborúk / Paul Vuisic, színész

Nagyon intuitív és a memória hihetetlen. Viszont ha a hagyomány és a múlt, large’re hazafiak. Az érzések csendes és mély, gyakran erősebb, mint az akarat. Úgy tűnik, flegmatikus és ez akkor éget. Verna elvtársak, tiszteletben hatóság és szeretsz defusing a helyzetet. A nők bátor, idealista és jellemzi élénk a fantáziája, és a férfiak függetlenek, és ezeket az érzéseket.

23.7. – 22,8. – Mira Stupica, színésznő / Dragan Nikolic Gaga, színész

Ön tudja, hogy, ha van egy erős hatása van az emberek, és kéri, hogy uralja. A logika a fenti érzések, akkor a férfiak az akarat és a rend. Stabil vannak, nyitott, tiszta és igazságos. Gyakran túlbecsülik magát, de betartjuk azt az elvet. A nők tüzes, domináns és sikeres, és a férfiak, a nyílt és világos, tőlük sugároz nemes és méltóságteljes.

23.8. – 22.9. – Sonja Savic, színésznő / Bogdan Tirnanic, újságíró

Szüksége van egy csomó idő és a tapasztalat, hogy stabilizálják, mert rendkívül magad. Maradjon csendben, és szenvednek, csendes és enyhén melankolikus. Ön a gyanakvó és szkeptikus, és a hideg érvelés, egy kicsit idegesen. Ön éber, precíz és aprólékos, mint az irodalom és a kifinomultság. Harcolj hiánya önbizalom. A nők lelkű, romantikus és gyakran él elszigetelten, és a férfiak vadásznak ékesszólás és a külső megjelenés, de félénk.

23.9. – 10.22. – Genčić, atléta / Branislav Nušić, író

Nem koncentrál, akkor uralni az érzéseit és könnyen ideges. Az értelem utal, hogy a szépség és az esztétika. Ön figyelemmel szubjektivitás, akkor tüzes és igazságos. Azt szeretném kritizálni, de nem úgy, mint a széthúzás és a viszály. A nők gyengédek, kiismerhetetlen és kissé magányos és nemes férfiak, tökéletesen felöltözött, és hajlamos a túlzott mesék.

23:10. – 11.22. – Milena Pavlovic Barili, festő / Dusan Prelevic, zenész

Ön nagyon drámai. Van nagy tartalékok a hatalom, és amikor néhány gondolat, és hogy nem adja fel, tartsa harc. Az értelem sokoldalú. Külsőleg jár váladék, de valójában kolerikus. Szarkasztikus te, bosszúálló és büszke. Nem tetszik az arisztokrácia és a letargia. A nők erősek, bájos és szenvedélyes, és a férfiak vonzónak, fegyelmezetlen és tartós.

23:11. – 12.21. – Ružica Sokić, színésznő / Mihajlo Misa Blam, zenész

Erőteljes és óvatos. Az érzések humánus és az első helyen van, az erkölcs és az etika. Megy a biztonság, a tervezés és a figyelmen kívül hagyott, bátran, de szenvedélyes. Szakképzett, hogy az irányítást, így a izgalom és néma mérsékelt. Ön készen áll az együttműködésre, szereted, hogy a védőszentje. Ön szabadon, nyugodt és vidám. A nők drága, és hűséges, és a férfiak éhes kultúra és kapcsolja be a jövőben.

22.12. – 19.1. – Elizabeth Načić, az első szerb nő építész / Branko Copic, író

Maga kemény, konstruktív és a gonosz ellenfelek. Tudod, hogy mennyire erősek, és így nagyon hideg győzelem, hatni, és előírja azt. Szereted építeni, kő akkor karaktert, és szilárd meg. Hideg, könyörtelen és fenntartott, de ha valaki levette a súlyát mutatja, hű, kissé melankolikus és nosztalgikus ember. A nők szerethető, optimista és erős, és a férfiak praktikus, ötletes és energikus.

20.1. – 19.2. – Zánka Stokic, színésznő / Duke Radomir Putnik

Szeszélyes te, ingerlékeny és néha váratlanul halk. Nincs kegyelem azoknak, akik bántalom vagy sérülés. Ön emberi és kifinomult, gyakran fényes, mindig eredeti. Ön kreatív és könyörületes. Ha tetszik a színház, a társadalom és a stílus, nem úgy, mint a bitorlás jogok, az egyenlőtlenség és sznobizmus. A nők fényes, tüzes és ékesszóló, és a férfiak kellemes, forradalmi és progresszív.

20,2-20,3. – Delphi Ivanic, alapítója a szerb Sisters / dr Milutin Ivkovic Milutinac, focista és az orvos

Az akarat alárendelt érzéseit. Te félénk, visszafogott, csendes. Akkor becsüld le az értelem, és meg tudná uralja. Együttérző van, érzékeny és melankolikus. Értsd meg, hogy lehet, hogy lassú, de ha olyan szorgalmas. A nők kiszolgáltatott, érzékeny és szeretetteljes család, a férfiak és álmodozók, nagylelkű és sosećajni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét