Capital állatöv jel: Born tanácsot, hogy hol Belgrád ünnepelni az új évet!

Fedezze fel, ahol várják a legszebb idő, hogy szívesen 2021 – alapján a születési dátum!

Közeledik a híres december 31, és még mindig nem tudom, hová mész? A cég elnyerte, minden lesz az egyik oldalon, a másik, a másik, a szeretett egy tétova, és nem te, semmi nem világos? Mint minden, asztrológusok, és nekik van egy megoldás.

Tény, hogy a születési dátum lehet könnyű, hogy segítsen abban, hogy ez komoly és fontos döntéseket. Nézze meg, hol a horoszkóp azt sugallja, hogy megünnepeljék az új év!

Március 21 – április 20. – Avala

Esetleg, hogy Éva Avala torony nyitott lesz, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet az új évben a belgrádi hegyen. Meleg ruhát, takarót, termoszban forró csokoládé vagy forralt bor (feltéve, hogy a vezető nem iszik, persze), és keresse fel a kör körül az emlékmű az ismeretlen katona. Még ott is megjelenik egy panoráma Belgrád és sok tűzijáték, és a természete ennek belgrádi szépség teszi szívesen romantikusabb – mert amint te és vágynak.

Április 21 – május 21. – Zemun

Szereted otthon és a család, vagy a horoszkóp javasolni, hogy megünnepeljék az új év ezen kívül a ház fűtéséhez. A művészi lélek, aki szereti látni, érintse meg és úgy érzi, a legtöbb élvezni fogják a Zimony rakpart. Akár ünnepelni az éjféli sétákat a folyó vagy az egyik étterem felhúzott, idill ez a része Belgrád fokozza elkezdi 2017-ben.

Május 21 – június 21 – Dorćol

Ön tele van energiával és gyorsan meggondolja magát. Fáradhatatlan te, szórakoztató és közösségi, így élvezheti azokat a területeket, ahol a tömeg. Tudod, hogy lesz a felelős a csapat és ez jó érzés. Imádod a luxust és megmutatni az elegancia, azért van, mert néhány, a bárokban, a híres utcai Strahinjića Bana tökéletes választás a vétel NG!

Június 22 – július 22. – Dušanovac

Ön sajnos nem jól írni. Az érzékenység és a tendencia, hogy inni fog okozni az új tiszafa a fiúk kék. Útvonal Lermontov és kijózanító … Nos, nem is olyan rossz. Azt mondják, hogy még ott is szült egy szép barátság, a barátság és a szeretet – talán te és te ebben rendőrségen történik valami végzetesen fontos!

Július 23 – augusztus 23. – Dedinje

Ön kecses, független, okos és pozitív. Ön hatalomvágy és a luxus, és a szexuális vágy korlátlan. A csillagok Ezért úgy gondolom, hogy te, bárhol is találja magát az érkezés, találkozik valakivel, aki elviszi a kastély a tekintélyes „Dedinbergu” és az új találkozik a forró alatta lap.

Augusztus 24 – szeptember 23. – Senjak

Ahogy a zodiákus elődje, a szeretet elegancia. Ezért Senjak megfelelő hely a legjobb este. Ön anyagi és praktikus, de gyakran beleszeret. Séta kedvesével a Topcider parkban vagy Kosutnjak (ha nem félnek a sötétben) lehet érdekes élmény.

Szeptember 24 – október 23. – Terazije

Ön egy szociális, de nem szeretem a tömeget. Te jó, kellemes, kissé impulzív. Csak, hogy a funkció vezet az utolsó pillanatban, amikor leül egy taxit, és útnak a város központjában. Skłonić tömeges, hogy köszöntötte az új évet a város koncert- és szonda néhány ušuškani helyre vagy vesz egy mély lélegzetet szellemében Belgrádban a parkban Terazijska terasz.

Október 24-november 22. – Vračar

Ön érzékeny, érzéki és szexuális. Folyamatosan ellentmondásosak és sokan úgy érzik, hogy van rossz szerencse, de ez csak a maszkot. Bohemian lélek, mint akkor szívesen az új év Cubura, hogy úgy érzi, a jelenléte a legendák Belgrádban, akik elmentek. Képzeld el, hogy a cég a Momo Kapor, Bogdan Tirnanić vagy olaj Ivanjicki és rendet zenészek dal, majd ki a szívet.

23. novemar – december 21. – Konjarnik

Azt szeretem a kihívásokat, és nem fogadja el a komolyságát az élet. Az excentricitás felemelkedés, az utolsó pillanatban, hogy neked a legfelső emeleten az East Gate Belgrád, de 2016 escort szeretnének a város a magasból.

December 22 – január 20. – Centar

Ön visszavonták, bizalmatlan és találékony. Te egy jó barát, és a beteg vagy, hanem azért, mert van bátorságuk, hogy köré a mérkőzés, és hogy a december 31 ráfordításainak Ada Ciganlija. Akár sétálni a tó, és üdvözlöm az új év egyik népszerű bár, Belgrád tenger felderül az év végén.

Január 21-február 19. – Új Belgrád

Körülvett folyók növekvő modern része Belgrád megfelel a látnok. Ön kommunikatív, független és kiszámíthatatlan, ezért hallani sem költeni 2016 végéig járás közben a mólón, vagy megy, az utolsó pillanatban, hogy gyalog néhány tutajok.

Február 20 – március 20. – Palilula

Ön kreatív, romantikus, érzékeny és varázslatos. Mert a szilveszteri létre néhány, a hal étterem a közelben Pancevo híd. A meleg hangulatú, szép zene és a kiváló ételek tökéletesen egyezik meg a fascinantnošću.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét