Astro INDEX

Broj 19/1 …. broj karmičkog duga-Karmički brojevi u numerološkom profilu (numerologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Karmički dug ima korijen u prošlosti gdje nisu pravilno korišteni moć i kontrola (1). Nasuprot tome osoba je djelovala iz sebičnih, samoživih razloga. Percepcija je bila u tome da se svemir vrti oko osobe, a sljepilo za sve oko sebe izuzev za ono što čime ispunjavaju vlastite želje, bez obzira na potrebe drugih.
Broj 9 iza 1 projicira 1 centar kosmosa (negativna konotacija 1) čija loše usmjerena ambicija (negativna 9) jeste manifestirana u prethodnoj inkarnaciji.
Unutarnje želje nikad nisu ispunjene iiako posjeduje snažnu motivaciju, uvijek ga čeka bezbroj teškoća. Drugi će veomalako uočiti njegov sebičluk. Pored toga sklon je da se isuviše oslanja na druge, bez obzira na to koliko se zapravo trudi da djeluje samostalno.
Problemi u izražavanju vlastitih talenata za osobnu korist. Drugi bježe od ovakvih dominantnih i sebičnih ljudi, pa je mogućnost izražavanja još manja. Slab, povodljiv ili ovisan o drugih znak koji će se teško otvoriti što onemogućava realizaciju planiranih pothvata.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.