Broj 16/7 …. broj karmičkog duga-Karmički brojevi u numerološkom profilu (numerologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Karmički dug 16/7 najavljuje destrukciju starog i rodjenje novog. Ovaj broj govori o apsolutnoj negaciji ega i svega što je izgrađeno za osobnu svrhu. Protočno je i pročišćujuće. Sve je kreirano kako bi služilo osobi da se razdvoji od izvora.
To može biti bolan proces jer uglavnom dolazi nakon uzdizanja ega, što rezultira borbom izmedju ega i božanske volje. Život predstavlja izazove vašim planovima, protiv čega ćete se energično i sa mnogo uložene energije boriti. Ipak, ovo je unaprijed izgubljena bitka i osjećat ćete se uništeno nakon pada koji slijedi. Ipak, ova snuždenost je ključ uspjeha koji će uslijediti jer ćete zahvaljujući tome naučiti da slijedite životne tokove. Tijekom destrukcije starog duha odvija se duhovni preporod koji otvara puteve nove svijesti.
Oni kojima je 16/7 broj karmičkog duga moraju se paziti egoizma. Često su u pitanju osobe koje su izuzetno razvijene intuicije i rafiniranih pogleda na život, pa iza smernog stavka na druge gledaju sa inferiornim stavom što je često povod za otuđenost i usamljenost.
Kada je 16/7 broj životnog ciklusa proces destzrukcije i preporoda je kontinuiran, i ima za svrhu da vas dovede u stanje više svijesti kako biste se jasnije suočili sa životnom svrhom. Ovo može biti put ka uspjehu i ostvranju, ka duhovnom razvoju ukoliko se ispravno koristi.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.