Astro INDEX

BRENA JE U MLADOSTI POSETILA baba Vanga: Saznajte što joj je proročica POGODILA!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vjerujete li u sudbinu?

Slijepu bugarsku proročicu Vangelie gušterovu poznatiju kao Baba Vanga, jugoslavenska zvijezda Lepa Brena posjetila ju je u mladosti, kako bi joj prorekla budućnost.

Ova neobična starica joj je tada rekla mnoge stvari, koje su kasnije ispostavile kao istinite.

– U jednom trenutku kada sam doživljavala najveće uspjehe u svojoj karijeri, imala po dva koncerta dnevno, bila obožavana i voljena, imala sam želju da prestanem da se bavim ovim poslom i počnem živjeti normalan život kao i svi ostali. Međutim to se nije dogodilo, a i baba Vanga mi je tada rekla da se to nikada neće ni dogoditi. Sada sam svjesna da bi mi bilo jako dosadno da sam prestala da se bavim glazbom. Rekla mi je: “Udat ćeš se za čovjeka u bijelom. Živjet ćete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca”. Prvo što mi je palo na pamet, da će to biti neki doktor jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odijelo, bijela odora. Nisam bila pretjerano oduševljena jer nisam mogla zamisliti da putujem po svijetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da bijeli sport, tenis, ima bijelu uniformu – ispričala je Brena u nekoliko navrata.

Svog sadašnjeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma “Hajde da se volimo”.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.