Astro INDEX

Blizanci-Otkačeni horoskop- razmislite koliko u ovim prikaza zapravo ima istine!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Glavni ogovarači i tračare, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim aršinima koje mijenjaju svakih 10-15 minuta. Kažu da je Juda bio blizanac. Ljudi sa naličjem i stotinu lica, vječiti glumci i narcisi površnog pogleda na život.

Oni ne vjeruju u horoskop. Ako podvučete crtu ispod, vidjet ćete da ste za njega jako nisko na listi prioriteta. Oni će uvijek napraviti planove kako bi prije bili sa nekim drugim nego s vama. Jednostavno, njegova priča nikada ne pije vodu, istina je da vas vara. Izrazito loša strana toga je da je Blizanac više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas. Imate posla sa osobom koja ne može ostvariti i pružiti kvalitetu, ali zato može “kvantitet”.

Ali to što ne pruža ništa, ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve. Ipak, oni su samo jeftini, sebični kreteni, vješti na riječima i riječi su jedina valuta koju imaju i kojom žele uzmu od vas sve što imate. Ako imate višak vremena koji želite bacite kroz prozor, odmoriti mozak plitkim stvarima bez perspektive ili naći neku koja će vam biti nikakva žena ili muškarac, izvolite.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.