Bizonytalan az érzéseit? Ellenőrizze a állatöv jel, hogy felismerte LOVE!

„Szeretlek” nem csak egy módja mondván, hogy „szeretlek”.

Benyújtó szerelem egy nagy lépés minden kapcsolatot. Egyesek nem probléma, mondván, a ez a csodálatos két szó: „szeretlek”, míg néhány csomót a gondolat, hogy meg kell kifejezni. Néha azonban még csak nem is kell mondani semmit, mert a partner már érzi és tudja, hogy a szerelem van jelen.

Azonban, ha nem tudja, mi a partnere érez irántad, tanítani neki, hogy az ő állatöv jel azt mutatja, érzelmek és minden világos lesz.

KOS

Rams nyílnak tekintetében is, ez nem szerelem sem kivétel. Bármilyen helyzet elérésekor logikus, de ha azt mondod, hogy szeretsz tudjuk, hogy ez valóban így van. Ha nincs mentség igazán, hogy „szeretlek”, kezdi vicc veled. Azt akarják helyezni magam a személy, aki képes élvezni a ugratás. Ezen túlmenően, a Rams szeretnek szöveges üzenetet küld a „jó reggelt”, hogy az ő kedvenc módja, hogy mutassa meg, hogy szeretlek.

BIKA

Ha van valami, ami Taurus szeret jobban, mint az étel, akkor ez a szenvedélyes szerelem. Köztudott, hogy gyorsan beleszeret. Ha zavaros, és nem tudom, hogyan érez magáról, figyelni a tetteiért. Taurus élvezi a hagyományos szeretet kifejezése, ami azt jelenti, hogy ő fog futni kell fizetnie a számlát, és fenntartjuk az ajtót. Még fog megosztani veletek, és ő adag étel, ami egyébként nem szívesen csinál.

IKREK

Gemini szó szeretetet mutatni, de nem tökéletes „szeretlek”. Ők ismertek flörtöl, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem az egyetlen, aki éppen megfelelnek. Ezek rendkívül szociális és reménytelenül romantikus, és ez egy veszélyes kombináció. Képesek megváltoztatni a partnerek nagyon gyorsan, de ha azt szeretnénk, hogy megtudja, ha igazán szereti Twin figyelni, hogy a beszélgetés változik, ha beszélünk vele. Ahelyett, sekély, Gemini kezd kérdezni a több személyes és intim kérdéseket. Elmondok csobogó, megszakítás nélkül, mert szereti hallgatni, miközben Ön beszél.

RÁK

Ha Rák törekszik szerelem, úgy néz ki, hogy valaki, aki az ő egyenlő. Tropic rendkívül vonzza az embereket, akik függetlenek és ambíciók őt a szerelem. Amikor szerelmes lett nagyon védő. Azt akarják, hogy biztosan a szép napot. fog főzni vacsorát, és biztosítani fogja, hogy Ön kényelmesen filmnézés közben a kanapén. Nem fogják mondani, hogy „szeretlek”, de világossá teszi, hogy úgy érzi. Ha úgy érzi, hogy a kapcsolat súlyossá válik akarnak megismerni a szülei, ez nekik természetes lépés.

OROSZLÁN

Az ő energiája és a megbízhatóság fontos szerepet játszanak a kapcsolatot. Azt szereti, ha szabad, de ha szerelmes Leo megáll gondolkodni csak a saját és lemerült több szabad időt. Nem szereti, hogy kötve egy kapcsolatot, de akkor biztosan tudja, hogy tetszik, ha azt mondja, hogy ő egészen OK, hogy maradjon otthon, és filmeket nézni és nem megy ki. Lions rendkívül ár szeretet, ami azt jelenti, akkor szeretné tölteni veled annyi időt.

Szűz

Nehéz megnyugtassák szűz. Azt utálom, amikor úgy érzik, kiszolgáltatott, és félek, ha kell, hogy valaki szereti őket feltétel nélkül. Türelemre van szükség, ha azt szeretné, valami komoly a Virgin, vagy készítsen szégyenlősen elején egy kapcsolat. A készülék nem jó a szeretet kifejezésének, de ha szükség van ugyanolyan türelmesen keresni jelei az érzéseiket. Amikor Szűz esik csinál, hogy hozza az igényeinek megelőzve saját és kapsz finom munkák megmondja, hogy milyen érzéseket volt az Ön számára.

MÉRLEG

Mérleg saját céljai, és nincs ideje tanulni, hogy Ön a megfelelő ember neki. Szociális és szereti mindenki, hogy a barátok, így nehéz megérteni, hogy tetszik, vagy venni egy barátságos lélek. Ha hagyjuk, hogy saját adatvédelmi, akkor tudom, hogy még mindig hordoz erős érzelmek az Ön számára. Ha tekintetében, mint Szűz tiszteli magát, a kapcsolat fog boldogulni. Amikor a szeretet Szűz próbál lenni, őszinte veled, mint a többiek. Ez lesz nyitva, és megosztjuk veletek részletei magáról, hogy gyakorlatilag senki sem tudja, így jelezve, hogy különleges.

SKORPIÓ

A férfiak Scorpio rendkívül csábító, szenvedélyes. Szerelem, szerelem, egészen addig, amíg jön kíséri a dráma és a szex. A kapcsolatok intentzivni és lehet ijesztgetni partnerek nagyon gyorsan. Scorpio lehet olyan makacs, így teremtett számukra, mint lélektelen emberek. Ehelyett, hogy szeretlek, az ember Skorpió fogja kezelni, mint egy istennő: Ön úgy fogja érezni, hogy tartsa egy nagy cég, szeretni fogja az ágyon, és mindent megtesznek azért, hogy boldog legyen.

PONTOZÓ

Ez kalandos karakter rohan, hogy beleszeret. Nem tudják, hogyan kell a fékre, és így viselkedik, mintha semmi, még a szerelem, nem értem ezt nagyon komolyan. Legtöbbjük vonzza az embereket, akik hajlandóak teszi számukra, hogy továbbra is szabadon, és hogy nem kötődnek a fegyelem a szerelem. Ha megadja a Nyilas szereti az összes törzsek nevetni. Tudni fogod, megfordításával kisujja ha kínál valahol vele utazó, vagy együtt próbáljon ki egy új kaland.

BAK

Bak szükséges legjobb barátja. Nem érdekli őket a szenvedélyes szerető és a szabad szellem, akarnak, aki akarja ugyanazt a dolgot. A család a kecske nagyon fontos és folyamatosan tervezni a jövőt. Amikor szerelmes vagy, Leo megpróbálja lenyűgözni az intelligencia. Ha emlékszik a kis dolgokat rólad, vagy azt akarja, hogy megfeleljen a család, ez annak a jele, hogy Ön Bak nagyon fontos, és hogy ő akart valami komoly veled.

VÍZÖNTŐ

Eleinte nehéz lehet megmondani, hogy a Vízöntő szereti, mert működhet időnként elérhetetlen és távoli, de ha szerelmes, hogy a csont, a figyelem irányul csak a szeretett egy. Minden akarnak találni a megfelelő embert, és ez ahhoz vezethet, hogy úgy érzi, mint te, hogy a határokon vizsgálni, vagy hogy túl komoly. Aquarius szeretik nagyon komolyan szeretné helyezni magát, aki egyszerre intelligens és különc. De ha szeretsz, akkor nevetni a hülye vicceket, és hogy hajlandó, hogy mutassa meg kedvenc helyeit, és kedvenc könyvek, és ez nekik nagyon intim aktus.

HAL

A halak nagyon félénk és emoticne, de a szívük kezelik, mintha üvegből készült. A legrosszabb, ami történhet velük, hogy a végén szívű, bár mint szerelmes lenni, és ezért jár, mintha egy kicsit fenntartva. Ha szerelmes vagy, hogy a halak, hogy bemutassák a gyengédség és törődik veled. Édes küldött üzenetek a nap folyamán, kicsi és gyors csók, közös élelmiszer, kis dolgok azt mutatják, hogy Fish izgalommal a tény, hogy veled.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét