Bika-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 decemberére (Astronet-ezo)

Szerelem: Megkapja a kívánt figyelmet a partnerétől, és az egyedülállóknak érdekes találkozásaik lesznek, különösen december 10. után. December első napjai néhány bika számára józanságnak számítanak, mivel a környezetükből és családjukból származó embereket más fényben, nem annyira kellemesen fogják látni. Kiderül, hogy a partnernek igaza van, amit nem fog beismerni. A kezdettel és véget jelző időszak előkészíti az idővel megőrzendő stabilitást.

Üzlet: Nemrég érkezett hírek egy fontos dokumentumról. Megkönnyebbülést fog tapasztalni. A tegnapi tegnapig tartott konfliktus zavart. Előfordulhat, hogy napok óta csend van, és gondolkodik az összes olyan eseményről, amelyet együtt tapasztaltál. A félreértés nem teljesen váratlan, de meg kell küzdenie a fájdalmat, amelyet érezte. Egyes Bullok december első felében fontos lépéseket tesznek az ingatlanok dokumentálására, kereskedelmére, eladására vagy vásárlására vonatkozóan. Amíg mindez nem valós és valósághű vonalat alkot, foglalkozzon azzal, amit a körülmények rákényszerítenek rád.

Egészség: Nem világos tünetek, idegesség, esetleges régi egészségügyi problémák, amelyek most felszínre kerülnek. Keressen orvosi konzultációt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét