Bejelentkezés jelek BED: Ismerje meg, aki az Ön számára hangouts és aki jobb elkerülni

A csillagok mutatják közös jellemzői a férfiak és a nők az azonos állatöv jel.

Kos

Ő: Női Rams nagyon közvetlen megközelítés szex és nyíltan élvezi a testét. Nem tudja elképzelni, hogy egy szeretetteljes kapcsolatot, amely a szex rossz, és ezért hamarosan véget ér. Keresek egy férfit, aki erős lesz, és képes „megbirkózni” vele, de arra is képes, nagy érzékenység. Nő Kos tüzes és gyakran maguk kezdeményezik a szex, de arra is szükség van, és finoman dédelgetéssel szex után. Az ő kedvenc pózok, amelyben dominál. Képesek voodoo hívők, hanem azért, mert bosszúálló, és ha rájönnek, hogy már hűtlen, általában nem lesz képes megbocsátani.

Ő: egyik tagja ez a jel nagyon szenvedélyes és feleséget keres, aki képes lesz kielégíteni őt. Minden iránt érdeklődik, és nem zavarba kérni, és megnyerte a gyors és spontán teljesítményét. Fiatalkorában gyakran volt hűtlen, vagy hány éves, egyre hű. Hosszú előjáték gyakran tekintik unalmas, de nagyon gyorsan „a pont”. Szerint azonban az asztrológusok, Rams egyik legjobb szeretők.

bika

Ő: Látszólag nagyon passzív, női született a Bika jegyében van egy nagyon erős nemi vágy, valamint annak szükségességét, hogy a romantika. Míg a hozzáállás még plátói, szükséges, hogy a szavak arról, hogy törődsz vele, és nem akarják, hogy csak a make. Nagyon hűséges és nyerj nőiességet.

Ő: A bikákat toleráns és kedves, egy nő lépett csak azt követően mindent megtesz, hogy a tervek szerint a nap folyamán. Veran megbocsátó flörtöl, és nem szeretnék vitatkozni. Nem érdekelnek a nők már, de csak a jelenlegi viselkedését. Gyakran félénk szex és inkább, ha a partner az, ami dominál.

Ikrek

Ő: Női született jellel fordítson több figyelmet, hogy a lelki, de testi. Nehéz, hogy szerelmes, és nem teljesen nyugodt csak a későbbi években. Mivel szerelmesek gyengéd és nem szeretem a drámai érveket vagy hamis erkölcs. Hitetlenség nem voltak pártok, és az ágyban hamar megunják rutin, és hasonló kreatív partnereket, akik segíteni fognak „hozza le” a határokat.

Ő: Gemini egy nyugtalan lélek és nagyon könnyen felkeltette. Nem szereti, ha kötve a ház és a nők által fojtogató birtoklás. Továbbá, nem féltékeny, és lehetővé teszi neki a szabadságot, hogy ad neki. Elvileg a hívek, hacsak nem teljesül kapcsolatos. Nem ismert a képességeit, mint a szerelmesek, és a szex gyakran „kész” siet.

Rák

Ő: Nők rákok nagyon érzelmi és gyakran mutatnak. Bár én szeretem a cselekmény a szex, akkor a legjobb, hogy lazítson a karok egy állandó partner, akinek szerelmi biztonságos. Ha elégedetlen vagy csalódott szerelmes, ő tudja, hogy tartózkodjanak a szexuális sokáig. Ez egyike azon kevés Horoszkóp, amely képes megbocsátani a megtévesztés, de ez okozza, hogy szenvedjen, mint mások.

Ő: rákok nagyon ügyes és a család voltak nagyon fontos az életben. Bár, mint egy fiatal férfi hajlamos volt a hűtlenség, amint beleszeret a készülék automatikusan bekapcsol felé egy közös otthon. Szex mindig készen áll, és mivel a romantikus, nagyon könnyen megy, hogy megfeleljen az egyes partnerek.

Oroszlán

Ő: Női született jellel néven egy nagy csábító, és a szerelemben nincs előítélet, kompromisszum vagy bonyolult. Amíg nem találunk egy férfi, akit akar megöregedni, a „más jelölt”, a „játék”. Azt akarja, teljes szeretettel és gyakran azt akarja, hogy partnere kíséri őt „vezető”. Szereti feltűnő fajta, valamint, hogy uralja az ágyban.

Ő: Mert azok úgy, hogy a „mágneses” vonzó, és az élő megfelelően szigorú elveket, hogy te magad is kiszabható. A tag ennek a jele kifejezte libidó, vagy válasszon partnerek óvatosan és a „érdemben”. Imádja szokatlan pózok és kísérletezni a szex. Mint egy szerető hűséges, és inkább része a párommal, de a fogyasztók megtévesztésére.

Szűz

Ő: Eszköz gyakran jár nagy erény, de valójában egyik najpromiskuitetnijih. Tagjai ennek a jele a legfontosabb dolog, hogy egy partner, amely arra törekszik, hogy örömet szerezzen, és ne habozzunk a szex. Ha az a szex megtagadja hivatkozva különböző kifogásokat, azt jelenti, hogy elvesztette érdeklődését a férfi. A leggyakoribb Házasodik az élet későbbi szakaszában, mint a „kihívások”, és a férfi, akinek gondoljuk, hogy egy jó élettársa.

Ő: Férfi Virgin vannak szkeptikusok, túl hideg és elemezni. A szex sokkal fontosabb érzékenység és figyelem, mint maga az aktus, de előnye végtelenül akarja, hogy kérjük a partnere, és a fáradhatatlan szerető. Mint férj hű és igaz családapa, de ez a szeretet számítják.

Mérleg

Ő: Női jegyében született Libra nagyon kacér, gyakran önző és egy kis fantázia. Ezek nagyon érzelmi és szerelmi bókokat és udvarlás. Van egy erős libidó és gyakran akar szexelni, és készen áll, és a különböző szexuális játékok, mint a burkolat és a sztriptíz. Bár gyakran flörtöl, partner a fizikai értelemben vallásos.

Ő: A tagok ezt a jel gyakran le, mint szép és jóképű férfiak, hanem a szerelmesek átlag. Az elején egy kapcsolat több erőfeszítést, de később elhagyta a lustaság, és mert a partnerük által gyakran kezdeményezi a szexet. Neveran ha mélyen csalódott, és amikor elégedett a szeretet állandó és stabil.

Skorpió

Ő: Egy nő született jellel akar egy erős szeretője, aki lesz, hogy lenyűgözi készség, a megjelenés és az intelligencia. Ez nyitottak a különböző javaslatokat, és a szex ő szerepe volt a szerelmi kapcsolat. Nagyon vonzó és hajlamos arra, hogy flörtöl. Cheat partner, ha neki a lehetőséget nem szabad kihagyni, de erről később nagyon meggyőzően, hogy hazudik. Nagyon féltékeny.

Ő: Ez a fajta ember akar egy partnertől „mindent vagy semmit”. Ha igazán érdekelt, míg a teljesen megadott, arra a pontra, hogy elfojtja a szabad partnerekkel. Nagyon szenvedélyes és nagyon szereti, és kevés szerető fétis, és fontos neki, hogy partnere nagyon izgatott. Csakúgy, mint a nők, akik tagjai ennek a jele, nagyon féltékeny.

Nyilas

Ő: Női született jellel nagyon ötletes és a legfontosabb kérdés az, hogy a kapcsolat lehet bejutni a rutin és a megszokás. A szex a szerelem, hogy vizsgálja meg, bár mindig lesz egy bizonyos pózt vagy cselekvési általuk elképzelt. Ezek a nyílt hozzáférést a szex és a partner elégedettsége számukra ugyanolyan fontos, mint az övék. A partner, pripadice ez a jel nagyon meleg, készen arra, hogy kompromisszumot és beszélgetés, bár lehet birtokos, ha fenyegetve érzik magukat. Nyilas nő hűséges, elsősorban azért, mert ez nem egy jó hazug, és ezzel tartja a kapcsolatot.

Ő: A szerelem egy nagy ideális Nyilas és a művelet mindig nehéz. Szerint a női úriember, és a szex kíváncsi, mint egy gyerek. Sajnos hajlamos becsapni, de akkor is, ha csal, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül az állandó partner, de ha így ritkán észrevették, hogy ott volt a csalás.

Bak

Ő: Női Bak Kiemelt figyelmet fordítunk a gyengédséget és az érintés. Bár ható hideg vérrel, nagyon vonzó a férfiak. Mert tudják, hogy mit akarnak, és a szerelemben próbál elérni. Tagjai ennek a jele szereti a szex, és erős vágy, ezért van szüksége egy olyan partnerrel, mint annak szükségességét, hogy a nyílt hozzáállást szex. Az érzései mélyek, megtévesztés inkább engesztelhetetlen és leteszi, bár még mindig szereti partnere. Hitetlenek csak ha már úgy döntött, hogy a kapcsolat vége, bár nem „mondta hangosan.”

Ő: Kecske látszólag mentes a romantika és a szenvedély, reális és így betekintés szex. Sex velük elég kiszámítható, de még hosszú időt vesz igénybe, és azt látja, mint egy fajta szeretet és a kölcsönös kötelezettségek teljesítését igényeinek. Általában pihenni idővel, de később úgy dönt, hogy kísérletezzenek a szex.

Vízöntő

Ő: Ő szeret más, de a szex nagyon szabad, néha visszás. Lover fog változni előestéjén a karakter nem ért egyet. Vízöntő nők előnyös a férfiak a stílus és nehéz nyerni csak kedves szavakat. Nem különösebben vallásos, de lehet egy nagyon jó partner.

Ő: tagjai Aquarius vannak különc, erős nézetek és rendkívül igényes szerelmes. Ő volt a szex, amely az érzékiség élvezetek partnere. Mivel egy kicsit arrogáns, nehéz megbirkózni vele egy szerelmi veszekedés. A prioritások gyakran változott, de néha azt hiszi, mielőtt valami mást, és nem a társa. Azonban a „jó szakasz” a kudarc az akarat, hogy kompenzálja. Élvezi mindenféle szex játékok és gyakran alakul ki szokatlan fétisek.

hal

Ő: tagjai ennek a jele gyakran naiv szerelmes, és gyakran szenvednek. Ha nincs állandó partnere, általában rövid életű kalandok érdekében, hogy megfeleljen a szexuális igényeit. A végső cél az, hogy megtalálják a „Prince Charming”, és hogy vele elérni minden szexuális fantáziák. Mivel az erős libidó, partner kisebb igényeket hajlamos arra, hogy „bejelentett” nimfomániás.

Ő: Ő csendes és gyakran félénk, és így az érzelmi szinten. Köszönhetően benignitas nők vele könnyű manipulálni. Tagjai ennek a jele az úgynevezett szelíd és odaadó szerelmesek hajlamosak tuning partner, és a szex számukra fontos szempont a kapcsolatot. Képesek csalni, hanem megbocsátani hitetlenkedve.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét